MALA VIDEO KAMERA

Kompaktan i lagan dizajn sa aktivnim hlađenjem

EOS R5 C je najkompaktnija i najlaganija Cinema EOS kamera kompanije Canon sa OLED tražilom, svetlim pokretnim LCD ekranom i 13 prilagodljivih tastera. Novi aktivni ventilator omogućava dugotrajno snimanje, a čvrsto kućište od legure magnezijuma obezbeđuje profesionalnu izdržljivost.
EOS R5 C

Unutrašnji sistem za hlađenje za dugotrajno snimanje

EOS R5 C koristi aktivni sistem za hlađenje koji efikasno odvodi toplotu sa glavnog tela i omogućava dugotrajno snimanje u rezoluciji 8K do 60p. Opcije za režim Uvek uključeno i Automatski ventilator omogućavaju korisnicima da tokom snimanja svedu potencijalni šum ventilatora na najmanju moguću meru.

EOS R5 C

Intuitivni dizajn zahvaljujući LCD ekranu osetljivom na dodir i 13 prilagodljivih tastera

Model EOS R5 C opremljen je OLED tražilom od 0,5 inča koje omogućava preciznu analizu slike, matričnim ekranom za brzo proveravanje postavki kamere / režima i svetlim pokretnim LCD monitorom od 3,2 inča za lako pregledanje iz više uglova tokom dana ili noći.

Širok asortiman od 13 prilagodljivih tastera i tri digitalna točkića dostupan je u ultrakompaktnom dizajnu modela EOS R5 C. Ove funkcije mogu da se programiraju pomoću novog korisničkog interfejsa da bi se omogućio brz pristup omiljenim funkcijama za video zapise / fotografije, kao što su funkcija za prikaz grafikona, automatsko fokusiranje i velika brzina smenjivanja kadrova.

EOS R5 C

Kompaktna, robusna i lagana

Uz težinu od samo 680 grama, EOS R5 C je najkompaktnija i najlakša Canon Cinema EOS kamera, uz zadržavanje istog vrhunskog kvaliteta izrade i udobne ergonomije kao na modelu EOS R5.

REGISTRUJTE SE ODMAH

Registrujte interesovanje za Canon EOS R5 C

Prvi dobijajte najnovije informacije za Canon EOS R5 C, ponude, savete i uputstva, najnovije vesti i pozivnice za lokalne događaje.