CINEMA RAW LIGHT

Sveobuhvatni profesionalni formati i alatke za snimanje

Odaberite iz širokog asortimana formata za snimanje, uključujući tri opcije za Cinema RAW Light, kao i XF-AVC i MP4. Beležite prošireni dinamički opseg sa Canon Log 3, PQ i HLG snimanjem, uz korišćenje profesionalnih alatki, kao što su funkcija za prikaz grafikona i lažne boje.
EOS R5 C

Svestrani formati za interno snimanje

EOS R5 C omogućava 12-bitno interno RAW snimanje video zapisa uz Cinema RAW Light do 2,6 Gb/s. Na modelu EOS R5 C dostupne su tri opcije za Cinema RAW Light, a to su LT (Lagano), ST (Standardno) i HQ (Visoki kvalitet), čime se postiže veća fleksibilnost u vezi sa radnim procesom za vaše potrebe u produkciji.

Takođe je dostupno mnoštvo dodatnih profesionalnih opcija za snimanje, u koje spadaju 4:2:2 10-bitni formati, kao što su pouzdani Canon XF-AVC uz ALL-I ili Long GOP do 810 Mb/s, HEVC MP4 do 540 Mb/s i 4:2:0 8-bitni H.264 MP4 do 150 Mb/s.

Pored toga, postoje i opcije za isecanje slike sa senzora sa 8K punog formata na 5,9K Super 35 mm i 3K Super 16 mm, za kompatibilne optičke objektive i smanjene brzine prenosa podataka.

EOS R5 C

Izvanredan dinamički opseg

PQ i HLG interni formati snimanja, kao i Canon Log 3 dostupni su na modelu EOS R5 C radi postizanja izvanrednog dinamičkog opsega, uz zadržavanje detalja u senkama i istaknutim delovima. PQ i HLG daju sadržaj u HDR formatima, za film i televiziju, uz prostor boja BT.2020, dok Canon Log 3 pruža kreativnu fleksibilnost za doterivanje materijala u postprodukciji.

EOS R5 C

Dve memorijske kartice i istovremeno snimanje

Dva ležišta za memorijske kartice (1x CFexpress tip B / 1x UHS-II SD) omogućavaju sofisticirane istovremene opcije snimanja, uz mogućnost snimanja u različitim formatima, rezolucijama i dubinama bitova na svaku karticu, kao podrška mnoštvu profesionalnih radnih procesa. Takođe je dostupno tradicionalno 8-bitno 4:2:0 proksi snimanje i snimanje sa promenom memorije.

EOS R5 C

Eksterno 8K RAW snimanje preko HDMI veze

EOS R5 C može da šalje RAW preko HDMI veze na kompatibilne Atomos snimače, kao što je NINJA V+, za 10-bitno 8K ProRes RAW snimanje do 30 kadrova u sekundi. XF-AVC proksije takođe je moguće istovremeno snimati na SD karticu radi efikasnih radnih procesa u postprodukciji.

EOS R5 C

Profesionalne alatke za snimanje filmova

EOS R5 C pruža sveobuhvatan opseg profesionalnih alatki za snimanje filmova, kao što je funkcija za prikaz grafikona radi analiziranja osvetljenosti slike sa leve na desnu stranu i lažnih boja, za vizuelno predstavljanje ekspozicije na osnovu skale boja. U dodatne funkcije spadaju pravo 24p DCI snimanje, ugao zatvarača od 180 stepeni, podrška za Look File za uvoz 3D referentnih tabela i ulaz/izlaz sa vremenskom oznakom.

REGISTRUJTE SE ODMAH

Registrujte interesovanje za Canon EOS R5 C

Prvi dobijajte najnovije informacije za Canon EOS R5 C, ponude, savete i uputstva, najnovije vesti i pozivnice za lokalne događaje.