CANON RF SISTEM ZA MONTAŽU

Fleksibilnost objektiva sa RF sistemom za montažu

Uz RF sistem za montažu, EOS R5 C kompatibilan je sa širokim asortimanom optike, uključujući vrhunske RF objektive, kao i EF ili Cinema objektive pomoću EF-EOS R adaptera za montažu. Napredna elektronska stabilizacija slike u 5 osa doprinosi dobijanju glatkog i stabilnog profesionalnog materijala.
EOS R5 C_Lifestyle

Tehnologija RF sistema za montažu

RF sistem za montažu pruža nove mogućnosti za dizajn objektiva, pri čemu se kombinuju veliki otvori blende, optika visoke rezolucije i vrhunske performanse, radi kreiranja jedinstvenih objektiva za kinematografe i fotografe. 12-pinski RF sistem za montažu proširuje propusni opseg komunikacije između objektiva i kamere, čime se unapređuje nivo automatskog fokusa, stabilizacije slike i prilagodljive kontrole, što RF objektive čini idealnim izborom za snimanje video zapisa.

Prilagođavajte i kreirajte uz EF-EOS R adaptere za montiranje

RF sistem za montažu ostaje kompatibilan sa Canon EF Cinema i fotografskim objektivima zahvaljujući izboru Canon EF-EOS R adaptera za montiranje. Tokom snimanja video zapisa postignite vrhunsku malu dubinu polja u dobro osvetljenim okruženjima pomoću adaptera za ugradne filtere kompanije Canon sa promenljivim ND postavkama.

Savršen dodatak za virtuelnu realnost

Uz punu kompatibilnost sa objektivom RF 5.2mm F2.8L Dual Fisheye kompanije Canon, EOS R5 C predstavlja idealno rešenje za kreiranje obuhvatajućeg VR sadržaja od 180° zahvaljujući 8K senzoru punog formata i mogućnosti dugotrajnog snimanja. Ovo rešenje sa jednim objektivom, kamerom i radnim procesom, koje je razvila kompanija Canon, omogućava lako i efikasno kreiranje VR sadržaja sa izuzetnom jasnoćom.

Napredna elektronska stabilizacija slike

EOS R5 C ima isti sofisticirani sistem elektronske stabilizacije slike u 5 osa koji je dostupan na profesionalnim Cinema EOS kamerama, kao što su EOS C500 Mark II, EOS C300 Mark III i EOS C70. Ova napredna tehnologija funkcioniše u kombinaciji sa optičkom stabilizacijom slike na kompatibilnim objektivima kako bi se dobio stabilan i gladak materijal. Pored toga, elektronska stabilizacija slike takođe je dostupna sa objektivima bez stabilizacije, kao što su Cinema objektivi sa fiksnom žižnom daljinom i zum objektivi.

Kompatibilnost sa anamorfnim objektivima

EOS R5 C podržava anamorfne objektive preko adaptera za montiranje nezavisnih proizvođača. Zahvaljujući podršci za razvlačenje od 2x, 1,8x i 1,3x pomoću LCD ekrana i HDMI izlaza, EOS R5 C pruža veću podršku i fleksibilnost za objektive, za kreativnu kinematografiju.

REGISTRUJTE SE ODMAH

Registrujte interesovanje za Canon EOS R5 C

Prvi dobijajte najnovije informacije za Canon EOS R5 C, ponude, savete i uputstva, najnovije vesti i pozivnice za lokalne događaje.