SNIMANJE FILMOVA

Napredne metode povezivanja

Opremljena višenamenskim priključkom za dodatnu opremu, EOS R5 C pruža opcije za XLR / stereo ulaz za mikrofon, a tu su i namenski priključci za Timecode, mikrofon od 3,5 mm, slušalice, mikro HDMI priključak, sinhronizaciju blica, USB-C, kao i obimna podrška za softverske aplikacije – EOS R5 C je spremna za sve.

Napredne metode povezivanja

EOS R5 C

Višenamenski priključak za dodatnu opremu

Prvi put predstavljen u kamkorderu XF605 i fotoaparatu EOS R3, višefunkcionalni priključak kompanije Canon pruža komunikaciju i direktno napajanje za novi asortiman dodatne opreme. Ovo obuhvata stereo mikrofon DM-E1D i TASCAM CA-XLR2d-C audio XLR adapter, sa profesionalnim XLR ulazima sa ručnim upravljanjem, nadgledanjem i napajanjem od 48 V. Takođe je moguće priključiti postojeće Speedlite bliceve i okidače.*

* Speedlite blicevi kompanije Canon sa zaštitom od vremenskih uslova nisu podržani.

  1. Kada se koristi sa adapterima za EOS R sistem.
  2. 12-bitne Cinema RAW Light opcije do 2,6 Gb/s.
  3. Omogućava korišćenje spoljne dodatne opreme, kao što su XLR adapter, stereo mikrofon i Speedlite blicevi. Canon Speedlite blicevi sa zaštitom od vremenskih uslova nisu kompatibilni.
  4. Baterije nije moguće puniti samo pomoću rukohvata sa baterijom BG-R10. Baterija LP-E6 ne može da se dopunjava.

Možda će vas takođe interesovati

REGISTRUJTE SE ODMAH

Registrujte interesovanje za Canon EOS R5 C

Prvi dobijajte najnovije informacije za Canon EOS R5 C, ponude, savete i uputstva, najnovije vesti i pozivnice za lokalne događaje.