SNIMANJE FILMOVA

Napredne metode povezivanja

Opremljena višenamenskim priključkom za dodatnu opremu, EOS R5 C pruža opcije za XLR / stereo ulaz za mikrofon, a tu su i namenski priključci za Timecode, mikrofon od 3,5 mm, slušalice, mikro HDMI priključak, sinhronizaciju blica, USB-C, kao i obimna podrška za softverske aplikacije – EOS R5 C je spremna za sve.
EOS R5 C

Višenamenski priključak za dodatnu opremu

Prvi put predstavljen u kamkorderu XF605 i fotoaparatu EOS R3, višefunkcionalni priključak kompanije Canon pruža komunikaciju i direktno napajanje za novi asortiman dodatne opreme. Ovo obuhvata stereo mikrofon DM-E1D i TASCAM CA-XLR2d-C audio XLR adapter, sa profesionalnim XLR ulazima sa ručnim upravljanjem, nadgledanjem i napajanjem od 48 V. Takođe je moguće priključiti postojeće Speedlite bliceve i okidače.*

* Speedlite blicevi kompanije Canon sa zaštitom od vremenskih uslova nisu podržani.

 • Profesionalni interfejs

  Opcije povezivanja na modelu EOS R5 C uključuju namenske priključke za Timecode ulaz/izlaz, ulaz za mikrofon od 3,5 mm, izlaz za slušalice, mikro HDMI izlaz, sinhronizaciju blica, daljinski upravljač tipa N3 i USB-C priključak za napajanje, punjenje i komunikaciju. Štitnik za kabl se nalazi u pakovanju radi zaštite USB-C i mikro HDMI priključaka tokom snimanja.

 • Rukohvat sa baterijom i uređaj za bežični prenos podataka

  EOS R5 C podržava postojeću dodatnu opremu za EOS R sistem, kao što su rukohvat sa baterijom BG-R10 i uređaj za bežični prenos podataka. Iako oba uređaja primaju dve baterije (LP-E6NH, LP-E6N ili LP-E6), WFT-R10 poboljšava mrežnu funkciju pomoću 2x2 antene od 5 GHz i Ethernet veze. Iako EOS R5 C ima ugrađenu Wi-Fi funkciju i Bluetooth vezu, ovaj dodatak je neophodan za bežično korišćenje aplikacija Browser Remote i Content Transfer Mobile.

 • Sveobuhvatna podrška za softverske aplikacije

  EOS R5 C objedinjuje svetove Cinema EOS i EOS R sistema u jedan, pružajući kompatibilnost sa sveobuhvatnim asortimanom profesionalnih aplikacija za snimanja filmova, fotografiju i virtuelnu realnost, za smartfone i lične računare. To uključuje Browser Remote za daljinski pristup naprednim postavkama i prikazu uživo. Content Transfer Mobile za prenos proksi datoteka / uređivanje metapodataka. Usluga informatičkog oblaka image.canon za pravljenje rezervnih kopija slika u visokom kvalitetu.

 • Spoljni izvor napajanja za 8K/60p

  Pored baterija LP-E6NH/LP-E6N/LP-E6, EOS R5 C može da se napaja iz spoljnog izvora napajanja (potreban je za pristup snimanju u rezoluciji 8K iznad 30 kadrova u sekundi). Podržani izvori napajanja uključuju USB-C napajanje pomoću adaptera PD-E1, kao i kombinovanu upotrebu DC strujnog adaptera DR-DE6C i adaptera za napajanje CA-946.

 1. Kada se koristi sa adapterima za EOS R sistem.
 2. 12-bitne Cinema RAW Light opcije do 2,6 Gb/s.
 3. Omogućava korišćenje spoljne dodatne opreme, kao što su XLR adapter, stereo mikrofon i Speedlite blicevi. Canon Speedlite blicevi sa zaštitom od vremenskih uslova nisu kompatibilni.
 4. Baterije nije moguće puniti samo pomoću rukohvata sa baterijom BG-R10. Baterija LP-E6 ne može da se dopunjava.

REGISTRUJTE SE ODMAH

Registrujte interesovanje za Canon EOS R5 C

Prvi dobijajte najnovije informacije za Canon EOS R5 C, ponude, savete i uputstva, najnovije vesti i pozivnice za lokalne događaje.