SAVETI ZA ŠTAMPANJE

Moć štampanog materijala koja popravlja raspoloženje

Fotografije beleže trenutke u vremenu – saznajte kako da odštampate omiljene slike i da dom ukrasite uspomenama.
Štampač Canon SELPHY SQUARE QX10 pored kolaža ispunjenog malim otiscima.

Ne možemo stalno da prvodimo vreme sa ljudima koje volimo, a iako su e-pošta, društvene mreže i video pozivi uneli revoluciju u način komunikacije na daljinu, oni nisu za svakoga. Babe i dede se možda ne snalaze sa tehnologijom, mala deca možda nemaju strpljenja, a svi ostali su možda previše umorni od gledanja u ekrane da bi slobodno vreme provodili gledajući u još više ekrana.

Fotografije beleže trenutke u vremenu, a štampanjem tih trenutaka činite ih značajnijim. Kačenje fotografija prijatelja i članova porodice u domu doprinosi stvaranju osećaja povezanosti, dok objedinjavanje kolekcije otisaka u vidu kolaža ili albuma pruža lak pristup lepim uspomenama, a predstavlja i promišljen poklon.

Evo nekoliko predloga kako da iskoristite moć štampe za poboljšavanje raspoloženja.

Mališan pomaže prilikom kačenja uramljene slike babe i dede na zid.

Opipljivi predmet pruža mnogo veće zadovoljstvo od kretanja kroz slike u galeriji fotoaparata. Slavite članove porodice i prijatelje tako što ćete kreirati smislene otiske koje možete da okačite u domu.

Kačite fotografije tamo gde će biti vidljive

Roditelj i dete kače odštampane fotografije postavljene na uzicu na sims prozora.

Dekorisanje doma uspomenama predstavlja odličan način za popravljanje raspoloženja i zbližavanje sa osobama koje najviše volite.

Žena skida poleđinu rama za slike. Štampač iz serije Canon PIXMA TS5350, fotografija i pakovanje sjajnog foto-papira nalaze se na stolu ispred nje.

Štampač iz serije Canon PIXMA TS5350 je idealan za rukotvorine i kreacije, a zahvaljujući Wi-Fi funkciji svime možete da upravljate sa smartfona.

Posmatranje lica prijatelja ili članova porodice na fotografijama može da vas učini srećnijim. Do skoro je bilo uobičajeno da ljudi čuvaju fotografije voljenih osoba u torbama ili novčanicima – u slučaju da imaju loš dan, mogli bi da pogledaju fotografiju i da poboljšaju raspoloženje. Digitalne fotografije koje se čuvaju na smartfonima možda predstavljaju modernu alternativu, ali je i dalje lakše uspostaviti vezu sa odštampanom fotografijom. Okačite fotografije tamo gde provodite mnogo vremena, na primer, u kuhinji ili u kancelariji, kako biste sebi omogućili da tokom dana malo poboljšate raspoloženje.

Štampač iz serije Canon PIXMA TS5350 predstavlja odličan izbor za svakodnevno štampanje. Povežite ga direktno sa smartfonom i štampajte fotografije formata 4x6 inča bez margina za samo 36 sekundi. Ram nije jedina opcija za prikazivanje slika – zašto ne biste odštampali slike na foto-papiru za višestruko lepljenje ili magnetnom foto-papiru i zalepili ih na kućište laptopa ili frižider? Možete i da ponesete fotografije gde god da krenete tako što ćete ih odštampati na papiru za nanošenje otisaka i peglom naneti na pamučnu odeću i modne dodatke.

Pretvorite otiske u projekat pravljenja rukotvorina

Mališlan lepi odštampane fotografije u braon papirni kolaž.

SELPHY Square QX10 je idealan za pravljenje kolaža, pošto slike imaju lepljivu poleđinu, pa nije potreban lepak ili lepljiva traka koja pravi nered.

Štampač Canon SELPHY Square QX10 na kolažu.

Lako možete da personalizujete slike pomoću filtera, okvira ili dodatnog teksta u aplikaciji SELPHY Photo Layout.

Pravljenje kolaža predstavlja zabavan projekat, kojim će se deca zanimati satima. Takođe može da im pomogne da ostanu povezana sa članovima porodice koje možda nisu videla izvesno vreme.

SELPHY Square QX10 je savršen štampač za pravljenje kolaža. Direktno povežite štampač sa smartfonom putem Wi-Fi veze i aplikacije SELPHY Photo Layout, pa deci prepustite da dodaju filtere, okvire i tekst na slike u galeriji pre nego što ih odštampate. Nakon štampanja možete da skinete poleđinu otisaka i da ih direktno zalepite u kolaž, bez potrebe za trakom ili lepkom. Beli okvir je idealan za zapisivanje personalizovanih beleški ili zabavnih naslova.

Ako mislite da su kolaži samo za decu, šta kažete na to da ponovo otkrijete radost kreiranja sopstvenih foto-albuma ili snimanja i štampanja svakodnevnih fotografija koje će pratiti unose u dnevniku? Bez kablova i prenosiv, možete da štampate bilo gde uz SELPHY Square QX10, što znači da možete da ga držite na noćnom ormariću ili da ga spakujete sa dnevnikom kada sledeći put krenete na vikend avanturu.

Zapamtite trenutak

Dve mlade žene poziraju za selfi koji snimaju pomoću Canon Zoemini S.

Svakodnevne događaje, kao što je nalaženje sa prijateljima, svakako vredi snimati i slaviti. Canon Zoemini S je džepni štampač koji možete da ponesete svuda.

Život u trenutku predstavlja više od toga da jednostavno maksimalno koristite dobra vremena. To podrazumeva da budete prisutni i da učite da cenite svaki dan onakav kakav jeste. Fotografije mogu da uzdignu trenutak i učine ga važnim, bez obzira na to da li slavite rođendan sa najbližim prijateljima ili radite nešto jednostavno, kao što je izvođenje psa u šetnju. Digitalna fotografija psa može da se izgubi u digitalnom skladištu na smartfonu ili fotoaparatu, dok trenutno odštampani otisak pridaje značaj tom trenutku.

Canon Zoemini S je fotoaparat od 8 MP i instant štampač. Uz ogledalo za selfije i ugrađeno prstenasto svetlo, pomaže vam da budete sigurni da ćete izgledati najbolje prilikom snimanja ličnih trenutaka. Canon Zoemini S možete da povežete sa smartfonom putem Bluetooth veze i aplikacije Canon Mini Print, što znači da čak i ako zaboravite da ga ponesete sa sobom, možete da istaknete trenutak tako što ćete odštampati sliku čim se vratite kući.

Šaljite fotografije poštom

Malo dete maše babi i dedi tokom video poziva na tabletu.

Slanje slika poštom predstavlja dodatni način za održavanje kontakta sa onima koji žive daleko.

Canon SELPHY Square QX10 pored smartfona.

Možete da odštampate nekoliko slika pomoću Canon SELPHY Square QX10 i da ih pošaljete prijateljima i rođacima.

Samo zato što je fotografije moguće trenutno deliti preko interneta, ne umanjuje se značaj slanja odštampane fotografije poštom. Babe i dede nisu aktivni na društvenim mrežama ili nisu vični video pozivima, ali mogu da uživaju u tome da poštom dobiju odštampane fotografije unuka, pa čak i ručno pravljeni kolaž. To se ne odnosi samo na babe i dede. Ko ne bi voleo da dobije slike specijalnih uspomena poštom? Bolje je od otvaranja još jednog računa!

Za tren pošaljite slike snimljene i odštampane pomoću Canon Zoemini S ili odštampajte više kopija iste fotografije, jednu za vas, ostale za njih, pomoću štampača SELPHY Square QX10. Ako želite da pošaljete nešto malo veće, napunite PIXMA štampač foto-papirom standardnog formata (4 x 6 inča) ili A4 sjajnim foto-papirom.

Bez obzira na to da li štampate da biste se podsetili prošlih trenutaka, da biste istakli trenutak u kojem ste trenutno ili da biste ostali u kontaktu sa prijateljima i članovima porodice koje možda ne možete da posećujete onoliko često koliko biste želeli, postoji zaista mnogo načina na koje štampani materijal može da ima pozitivan uticaj na vaš život.


Napisao Metju Boven

Slični proizvodi

Srodni članci

 • Four images printed on SELPHY Square QX10 laying on the patterned surface.

  KREATIVNO ŠTAMPANJE

  Kreirajte cele godine

  Pogledajte inspirativne ideje za SELPHY Square QX10 koje pruža Jesus Sauvage.

 • Zidna kompozicija izrađena od oblika tropskih listova isečenih od šarenog papira u nijansama roze i zelene, sa tropskim otiscima.

  KREATIVNO ŠTAMPANJE

  Jednostavni biofilni ukrasi

  Kombinujte prirodu i dizajn kako biste u svom domu kreirali umirujuće prostore.

 • Crno-beli otisci dece i porodica poređani u obliku mreže na podu.

  KREATIVNO ŠTAMPANJE

  Najbolji saveti za prikazivanje otisaka

  Otkrijte kako da svoj dom promenite pomoću prelepih porodičnih fotografija.

 • A tablet showing the Creative Park app next to personalised cards and a party garland.

  ŠTAMPANJE I RUKOTVORINE

  Štampajte za zabavu

  Oživite planove za zabavu uz aplikaciju Creative Park.