KREATIVNO ŠTAMPANJE

Zabavite se štampanjem: pet razloga zašto vam je potreban kompaktni foto-štampač

Bez obzira da li ste stvarno mladi ili samo mladi u duši, dostupan je čitav niz kreativnih načina za prikazivanje i deljenje instant otisaka.
Kolekcija kompaktnih Canon foto-štampača u različitim bojama na drvenoj polici.

Od dece do baka i deka i svih ostalih između, svi sada vole da fotkaju. Većina nas na smartfonima ima hiljade fotografija koje nikada ne gledamo, a dragocene uspomene često se gube u ogromnim bibliotekama fotografija.

Kompaktni foto-štampač vam omogućava da kreirate instant otiske koji će trajati ceo život*. Pored toga, možete da štampate kad god poželite i da oživite posebne trenutke gde god da se nalazite.

Nakon što odštampate omiljene slike, ima mnogo toga što možete da uradite sa njima – od pravljenja personalizovanih foto-poklona za voljene osobe do popunjavanja spomenara idejama za dekoraciju doma ili čak dragocenim uspomenama sa putovanja.

Evo pet načina za pokazivanje kreativnosti pomoću kompaktnog Canon foto-štampača.

1. Personalizovani pokloni i čestitke

Kompaktni štampač kompanije Canon na beloj površini pored uramljene slike nasmejanog deteta.

Canon SELPHY CP1500 je idealan za snimanje i deljenje ključnih prekretnica iz života. Može da štampa fotografije veličine razglednice, kvaliteta kao iz fotolaboratorije (KP-36IP, 100 x 148 mm) koje se savršeno uklapaju u standardne ramove, pa možete da kreirate personalizovane poklone od upečatljivih trenutaka za slanje porodici i prijateljima.

Ruke drže tablet na kojem je prikazana slika nasmejanog para sa QR kodom u uglu i opcije za uređivanje u aplikaciji SELPHY Photo Layout.

Možete da dodajete pečate ili filtere na slike u aplikaciji Canon SELPHY Photo Layout ili da čak generišete QR kôd kako biste dodali pozivnice koje upućuju na lokaciju događaja.

Fotografije su namenjene za deljenje i uživanje, a intuitivni Canon SELPHY CP1500 idealan je za pretvaranje omiljenih slika u poklone, razglednice i nalepnice.

Dostupan u tri boje, SELPHY CP1500 ima elegantan, moderan dizajn i LCD ekran u boji od 8,9 cm sa jednostavnom QR vezom. Pored toga što besprekorno radi sa smartfonima i drugim Apple i Android uređajima preko Wi-Fi veze, ima SDXC slot za štampanje slika sa memorijskih kartica, kao i USB-C priključak za jednostavno povezivanje sa fotoaparatima i fleš uređajima.

SELPHY CP1500 može da štampa razglednice spremne za slanje sa linijama za adresu na poleđini, što je idealno za slanje fotografija voljenim osobama, koje zatim mogu da ih urame ili prikažu na frižideru.

Opcije za mini nalepnice i nalepnice veličine kreditne kartice takođe vam omogućavaju da dodate sjaj čestitkama i rođendanskim pozivnicama. Možete da napravite snimak svog deteta dok se igra poklonom, da ga odštampate kao nalepnicu i da ga zalepite na zahvalnicu. To je divan lični pečat i primaocu će pokazati koliko je dobro primljen poklon.

2. Kreativni načini za organizovanje

Devojčica štampa list mini nalepnica pomoću Canon kompaktnog štampača. Pored štampača je pernica napunjena kancelarijskim materijalom.

Koristite štampač Canon SELPHY CP1500 da biste štampali personalizovane oznake sa imenom za školske knjige i fascikle.

Vidi se par ruku koje na zelenu flašu za vodu pažljivo postavljaju nalepnicu sa devojčicom koja trči.

Možete da štampate na kvadratnom papiru za nalepnice (KC-18IS, 54 x 54 mm), papiru veličine kreditne kartice (KC-18IF, 54 x 86 mm) ili mini papiru (KC-18IL, 22 x 17,3 mm), pa instant otiske možete da dodajete na kutije za užinu ili boce za vodu.

Većina nas bi volela da bude organizovanija, ali ne znamo gde da počnemo. Zauzeti roditelji nemaju samo svoje užurbane rasporede za nadgledanje, već i rasporede dece. Canon SELPHY CP1500 predstavlja savršenu alatku koja će porodicama pomoći da povrate kontrolu.

Ovaj zgodni i elegantni kompaktni štampač štampa razglednice za samo 41 sekundu, kao i nalepnice u raznim veličinama. Za čas ćete imati oznake imena za udžbenike i kancelarijski materijal, kao i nalepnice za kuhinjske posude i porodični planer.

Možete čak i da štampate fotografije za dokumenta, kreirate personalizovane obeleživače i da delite linkove štampanjem QR kodova pomoću aplikacije Canon SELPHY Photo Layout.

3. Jednostavno pravljenje spomenara

Ruke lepe fotografije u otvoreni dnevnik sa putovanja, okružen slikama, trakom i suvenirima.

Canon SELPHY Square QX10 daje kvalitetne samolepljive otiske za samo 43 sekunde – savršeno za vođenje dnevnika putovanja.

Otvorene stranice spomenara na kojima se nalaze slike mačaka pored Canon kompaktnog štampača.

Oživite spomenar opisima, crtežima i drugim suvenirima.

Zašto ne biste napravili spomenar za posebni događaj, odmor ili čak prvog kućnog ljubimca dok se igra? To može da donese veliko zadovoljstvo i u pitanju je aktivnost u kojoj mogu da uživaju svi uzrasti.

Džepnih dimenzija i uvek spreman, Canon SELPHY Square QX10 kreira kvadratne otiske fotografija od 68 x 68 mm sa okvirom koji vam omogućava da dodajete rukom pisane beleške. Dostupan je u četiri elegantne boje i koristi kartridž koji se umeće i ne pravi nered, a isporučuje se sa papirom za nalepnice (XS-20L).

Povezivanje sa aplikacijom Canon SELPHY Photo Layout omogućava vam da još više pokažete kreativnost pomoću slika, uz opcije za dodavanje filtera, okvira, preklapanja itd.

4. Ulepšajte prostor

Ruka drži kompaktni foto-štampač Canon Zoemini 2 dok dve okrugle foto-nalepnice izlaze iz njega.

Dajte lični pečat prostoru pomoću džepnog štampača Canon Zoemini 2. Canon ZINKTM unapred sečeni kružni papir za nalepnice od 1,3“ omogućava vam da omiljene selfije pretvorite u kružne nalepnice za ogledala i table za izlaganje.

Ruke kače mini otiske na tablu za izlaganje.

Ako ste u studentskom smeštaju, mini otisci predstavljaju zgodan i isplativ način personalizovanja obično dosadne sobe.

Bilo da ste tinejdžer koji živi sa roditeljima, student na univerzitetu ili ponosni vlasnik prvog doma, uvek je zabavno personalizovati prostor.

Prenosivi štampač Canon Zoemini 2 dovoljno je mali da može da stane u rezervni džep i napaja se pomoću ugrađene punjive baterije. Nema nereda niti otpada zahvaljujući tehnologiji ZINK (Zero INK), pa vam je potreban samo papir, koji je dostupan u pakovanjima od 20 ili 50 listova.

Zašto ne biste odštampali omiljene slike i nanizali ih na zidu spavaće ili dnevne sobe? Ništa nije bolje od fotografija porodice i prijatelja kada želite da se okružite stvarima koje vam mame osmeh na lice.

Specijalizovani Canon ZINK foto-papir ima samolepljivu poleđinu (koja može da se reciklira), pa otiske možete da zalepite i u dnevnik, spomenar ili na tablu za izlaganje. To je takođe zabavan način za prilagođavanje udžbenika ili futrole za mobilni telefon.

5. Instant otisci za deljenje

Dve osobe, snimljene otpozadi, snimaju selfi pomoću Canon mini foto-štampača i fotoaparata.

Canon Zoemini S2 ima istu Bluetooth vezu kao Canon Zoemini 2, što vam omogućava da štampate fotografije direktno sa smartfona – što je praktično za trenutno deljenje.

Ruke drže telefon i dodaju nalepnice na sliku u aplikaciji Canon Mini PRINT.

Dodajte lični pečat na fotke pomoću zabavnih okvira i nalepnica u aplikaciji Canon Mini Print.

Ako ste u društvu prijatelja, odsutni tokom vikenda ili na zabavi ili festivalu, Canon Zoemini S2 je savršen partner. Kompaktan i lagan, sa istom ZINK tehnologijom, napajanjem pomoću baterije i veličinom papira od 3x2 inča kao i Canon Zoemini 2, dodaje ugrađeni digitalni fotoaparat sa ogledalom i prstenastim svetlom za savršene selfije koje možete da odštampate za manje od jednog minuta.

To znači da možete da delite fizičke fotografije sa osobama koje upoznate ili ne viđate tako često – novi prijatelj na festivalu, možda, ili predusretljivi turistički vodič sa kojim ste upravo bili u obilasku – dajte im nešto što mogu da ponesu za uspomenu.

Pored toga, aplikacija Canon Mini Print omogućava vam da prilagođavate slike pomoću filtera, specijalnih efekata, crteža i teksta. Aplikaciju takođe možete da koristite za štampanje slika sa Facebooka, Instagrama, Google fotografija, usluge DropboxTM i iClouda, nakon što je besplatno preuzmete sa portala App Store i Google Play.

Na kraju, kompaktni štampači kompanije Canon izuzetno su svestrani i omogućavaju rad na svim vrstama projekata, bez obzira na fazu u životu. Štampanje može da bude izuzetno zabavno dok otkrivate kreativne načine za korišćenje fotografija.

*Kada se čuvaju u albumu. Na osnovu ubrzanog testiranja, uz pretpostavku temperature od 23°C / 73,4°F i vlažnosti od 50%

Dropbox je zaštićeni trgovački znak kompanije Dropbox, Inc.

Napisao Metju Ričards

Slični proizvodi

 • Kućni štampači

  SELPHY CP1500

  Uz ovaj kompaktan foto-štampač za samo par sekundi možete da napravite živopisne i veoma dugotrajne otiske.
 • Kućni štampači

  SELPHY CP1300

  Elegantan i prenosiv, za bežično štampanje prelepih otisaka i fotografija za dokumenta sa kompatibilnih pametnih uređaja i fotoaparata.
 • Kućni štampači

  SELPHY SQUARE QX10

  Sačuvajte specijalne uspomene u obliku prelepih otisaka koje možete da pravite bilo gde, bežično.
 • Kućni štampači

  Canon Zoemini 2

  Trenutno štampajte sa smartfona uvek i svuda pomoću džepnog štampača Zoemini 2 koji se napaja pomoću baterije.
 • Instant fotoaparati i džepni štampači

  Canon Zoemini S2

  Podignite selfije na viši nivo pomoću džepnog fotoaparata-štampača sa ogledalom, prstenastim svetlom, daljinskim okidačem i prikazom uživo.
 • Srodni članci