Uramite zabavne trenutke

Zabavne i spontane priče mogu da se dogode na bilo kom mestu i u bilo koje vreme. Ponovo ih oživite kad god poželite uz nove prenosive štampače kompanije Canon. Pomoću Canon SELPHY i Zoemini možete da štampate trenutno, da se povezujete lako i da probudite kreativnost prilagođavanjem svojih fotografija. Dobijte besplatni poklon posle kupovine bilo kog modela koji učestvuje u promociji. Promotivni period od 20. marta do 22. aprila 2023.

Uramite zabavne trenutke pomoću proizvoda savršenog za vas

Bez obzira na to u kojoj oblasti najviše napredujete, obezbedili smo za vas savršeni kreativni dodatak za svaku situaciju.
Snimajte trenutne slike pomoću Zoemini S2 i ponesite ih gde god da idete. Povežite ih sa svojim telefonom i delite otiske sa prijateljima.
Provodite vreme stvarajući nešto posebno za sebe i za svoje voljene, i uživajte u otiscima visokog kvaliteta, kao iz laboratorije, pomoću naše linije kompaktnih foto-štampača Selphy.
Uz Canon, mogućnosti su beskrajne.

Odštampajte

Osetite ljubav

Stvari fotografišemo da bismo zapamtili kako smo se osećali u određenom trenutku. Da biste udahnuli život ovim dragocenim trenucima, samo ih odštampajte!
Ne ostavljajte svoje uspomene da čame u vašem telefonu. Ponovo ih oživite i osetite ljubav kad god poželite uz Canon. Pomoću aparata Canon SELPHY i Zoemini možete da štampate direktno sa svog smartfona i da oživite zabavne uspomene.
Da biste slavili ljubav sa Canonom, ostvarite 14% popusta tokom čitavog februara.

Dve žene leže na ćebetu i snimaju selfi pomoću Canon instant fotoaparata i štampača.

Ljubitelj zabave

Uramite zabavne trenutke i budite u središtu zabave. Šik i potpuno prenosiva, Canonova serija Zoemini je savršena za beleženje posebnog trenutka i za stvaranje trenutno deljivih „škljocanja“. Povežite se direktno i sa svog smartfona i zabavite se u kreativnom radu s fotografijama preko aplikacije Canon Mini Print.

„Uradi sam“ umetnik

Uramite zabavne trenutke i kreirajte personalizovane dizajne. Bez problema štampajte direktno sa svog telefona i počnite da ukrašavate. Uz seriju Canon Selphy možete da uživate u otiscima u živopisnim, bogatim bojama, savršenim za pravljenje spomenara, za ukrašavanje sobe, kancelarije ili za šta god poželite. Fotografija © Jasmin Robertson

Položena kompozicija sa štampačem Canon SELPHY Square QX10 okruženim cvećem, trakom od jute, malim klinovima, kukama i malim odštampanim fotografijama zelenila.
Canon Camera

Darodavac

Uramite zabavne trenutke i delite ih sa voljenima. Kreirajte personalizovane poklone, od zahvalnica do etiketa za poklone. Vaš poklon će se bez sumnje izdvojiti iz gomile.

Posao

Ostvarite sve svoje kreativne ideje da biste razvili poslovanje. Napravite tablu trendova svog brenda, koja će pružati inspiraciju. Poboljšajte korisničko iskustvo jednostavnim dodavanjem svog logotipa i QR kodova svojim otiscima, ili čak koristite kao prenosivi automat za slikanje tokom događaja.

Canon Camera

Najbolji Canon proizvodi za uramljivanje zabavnih trenutaka

 • Instant fotoaparati i džepni štampači

  Canon Zoemini S2

  Podignite selfije na viši nivo pomoću džepnog fotoaparata-štampača sa ogledalom, prstenastim svetlom, daljinskim okidačem i prikazom uživo.
 • Kućni štampači

  Zoemini

  Snimajte, prilagođavajte i štampajte gde god da krenete uz ovaj dodatak za mobilni uređaj koji ima savršene džepne dimenzije.
 • Kućni štampači

  SELPHY SQUARE QX10

  Sačuvajte specijalne uspomene u obliku prelepih otisaka koje možete da pravite bilo gde, bežično.
 • Kućni štampači

  SELPHY CP1500

  Uz ovaj kompaktan foto-štampač za samo par sekundi možete da napravite živopisne i veoma dugotrajne otiske.
 • Kućni štampači

  SELPHY CP1300

  Elegantan i prenosiv, za bežično štampanje prelepih otisaka i fotografija za dokumenta sa kompatibilnih pametnih uređaja i fotoaparata.
 • Dobijte inspiraciju