FOTOGRAFISANJE VENČANJA

Trajne uspomene: Kreirajte mini-otiske dostojne albuma sa venčanja

Otkrijte zašto su Canon Zoemini S2 i štampač Canon Zoemini savršeni dodaci za venčanje – za vas i za vaše goste.
Ženske ruke koje lepe mini-otiske sa venčanja u spomenar, dok se beli Canon Zoemini S2 nalazi pored nje.

Mali trenuci uživanja na venčanju daju najupečatljivije fotografije. Smeh, suze i sudaranje čaša dok različite generacije zajedno slave – često dok najmlađi gosti trče okolo sa licima prekrivenim tortom. Profesionalni fotografi ponekad mogu da propuste ove male trenutke velikog dana pošto su zauzeti usredsređivanjem na kreiranje savršenih snimaka. Šta ako bi vaši gosti na venčanju mogli da zabeleže skrivene trenutke?

Džepni 2-u-1 fotoaparat i štampač Canon Zoemini S2 omogućava vam da veoma jednostavno pravite instant fotografije i selfije sa venčanja. Ovde delimo neke kreativne ideje o tome kako vi i vaši gosti možete da koristite ovaj uređaj i instant štampač Canon Zoemini za traženje i deljenje tih dragocenih trenutaka.

Savršen pokretač razgovora

Muškarac i žena snimaju selfi pomoću roze Canon Zoemini S2. Fotoaparat je u fokusu, ali je par zamućen.

Uz ugrađeno ogledalo i prstenasto svetlo, Canon Zoemini S2 je idealan za snimanje selfija – naročito selfija na venčanjima, kada gosti obično izgledaju najbolje i raspoloženi su za zabavu.

Bilo da se odvijaju na tropskoj plaži, u živopisnom domu ili u sobi za prijeme iznad lokalnog bara ili restorana, venčanja obično obuhvataju upoznavanje novih ljudi. Iako možete da isplanirate nekoliko igara posle ceremonije, kako biste podstakli goste da se upoznaju, snimanje fotografija može da bude prirodan – i jeftin – način da goste navedete da započnu međusobno da razgovaraju.

Instant fotoaparat na namenskom stolu za prijem sa tornjem od šampanjca, nekoliko zabavnih rekvizita ili knjiga gostiju venčanja mogu da stvore savršene fotografske prilike i pokretače razgovora.

Idealna mesta za postavljanje mini štampača

Crni Canon Zoemini S na knjizi gostiju na venčanju.

Canon Zoemini S2 je savršen dodatak za venčanje. Gosti mogu da organizuju improvizovane prilike za fotografisanje, da trenutno vide rezultate u obliku prelepog mini otiska i da ih učine još više posebnim; gosti mogu čak da potpišu otiske ili da ostave kratku poruku na okviru.

Dva štampača Canon Zoemini na stolu sa tanjirom na kojem je torta i sa napicima.

Uz težinu od samo 160 g, štampač Canon Zoemini je elegantan i lagan, što ga čini neupadljivim dodatkom na stolovima za svadbene torte, stanicama za zabavu itd. Takođe je veoma jednostavan za korišćenje.

Postavljanje foto-štampača i fotoaparata Canon Zoemini S2 pored torte ili spomenara može da ohrabri goste da snimaju i štampaju fotografije. Pored toga, ako gost već ima savršen snimak sačuvan na smartfonu od ranije tokom dana, štampač Canon Zoemini koristi Bluetooth vezu i brine se o štampanju umesto vas pomoću aplikacije Canon Mini Print. Gosti zatim mogu da zalepe izabranu sliku pored rukom napisane poruke, da biste imali uspomenu na dodavanje još jednog elementa u knjigu gostiju.

Kada iskombinujete unapred isečene kružne nalepnice od 1,3“ Canon ZINK sa štampačem Canon Zoemini, možete trenutno da pravite samolepljive otiske sa telefona pomoću aplikacije Canon Mini Print. Prijatelji i članovi porodice mogu samo da snimaju, štampaju i lepe svoje fotografije sa venčanja u knjigu gostiju ili album.

Improvizovana foto-kabina

Žena snima selfi pomoću plavog Canon Zoemini S2.

Ako želite da napravite improvizovanu foto-kabinu bez velikih troškova, možete da koristite funkciju prikaza uživo u aplikaciji Canon Mini Print u kombinaciji sa Canon Zoemini S2 kako biste podesili tajmer, što vam daje vreme da kadrirate savršen snimak.

Dve mlade žene gledaju kolekciju raznobojnih malih otisaka na kojima su one, sa dodatim tekstom i ilustracijama.

Opcije u aplikaciji Canon Mini Print uključuju ilustracije, tekst, okvire, pa čak i efekte proširene stvarnosti.

Foto-kabine predstavljaju zabavan i neformalan način da podstaknete odrasle goste na venčanju da se opuste, pokažu svoju zabavnu stranu i pronađu dete u sebi. Takođe su odlične za decu, naročito kada postoji garderoba puna smešnih igračaka na naduvavanje, isečaka od papira, smelih perika, ogromnih naočara za sunce i šašavih kapa.

Mogućnosti su ogromne kada je u pitanju kreiranje foto-kabina – od snimanja slika nasuprot cvetnih pozadina do kreiranja gigantskog rama za slike iza kojeg će gosti pozirati. Canon Zoemini S2 uparen sa aplikacijom Canon Mini Print omogućava pravljenje grupnih snimaka pomoću praktičnog tajmera i daljinskog okidača, što gostima omogućava da kreiraju i štampaju sentimentalne suvenire koji će vam godinama mamiti osmeh na lice.

Prikupite otiske posle venčanja i kreirajte kolaž za uramljivanje koji beleži duh vaše proslave. Sigurno će predstavljati živopisan prikaz u kući, kao i zabavan kontrast tradicionalnijim fotografijama sa venčanja.

Nemojte propustiti nijedan trenutak

Izbor štampača Canon Zoemini S2 u tirkiznoj, beloj i ružičasto-zlatnoj boji.

Canon Zoemini S2 daje približno 25 fotografija po punjenju, a tu je i otvor za Micro SD karticu, pa možete jednostavno da čuvate snimke koje ćete kasnije odštampati, bez potrebe za propuštanjem.

Recepcija je mesto gde se mnogo magije odvija na venčanjima, dok proslava odmiče, gosti postaju opušteniji i osobe od kojih to najmanje očekujete mogu da pokažu plesne pokrete koje su rezervisali samo za takve događaje. Često su zvanični fotograf i videograf otišli do tog trenutka, pa je na vašim prijateljima i članovima porodice da zabeleže te spontane trenutke pomoću fotoaparata.

Zašto ne biste postavili stanicu za selfije blizu plesnog podijuma, gde mogu trenutno da snimaju, štampaju i dele omiljene slike? Foto-štampač Canon Zoemini S2 idealan je za to, a dostupan je u tirkiznoj, beloj i ružičasto-zlatnoj boji, kako biste ga uklopili u temu venčanja.

Ako i dalje imaju dovoljno energije nakon celovečernjeg plesanja, gosti mogu čak i da personalizuju otiske efektima i okvirima pomoću aplikacije Canon Mini Print. Takođe, ako vam ponestane papira, fotoaparat će čuvati slike na mikro SD karticu radi naknadnog štampanja.

Idealan je za svaku priliku

Canon Zoemini otisci okačeni na niz vilinskih svetala ispred prozora.

Canon ZINK TM foto-papir je otporan na fleke i vodu, pa predstavlja savršen izbor visokog kvaliteta za korišćenje sa štampačem Canon Zoemini.

Canon Zoemini S sa izborom otisaka i bedžom, pored foto-albuma sa natpisom „Team Bride“ na prednjoj strani.

Od venčanja i rođendana do spontanih izleta sa prijateljima, Canon Zoemini S2 i Canon Zoemini odlični su za svaku priliku.

Postoje neograničene perspektive kada su u pitanju spontane fotografije sa venčanja, a pravljenjem personalizovane heš oznake za venčanje, naknadno možete da pregledate slike gostiju sa svog posebnog dana i da štampate one koje vam se sviđaju. Ako se osećate umetnički, odaberite omiljene slike sa smartfona i koristite foto-papir dimenzija 2 x 3 inča Canon ZINKTM sa štampačem Canon Zoemini da biste odštampali izabrane slike, pa čak ih i pretvorili u zahvalnice. Potpuno je otporan na fleke, vodu i cepanje, pa omiljene otiske možete da lepite na ogledala, futrole za telefone ili laptopove, kao i u papirni album i dnevnik.

Međutim, Canon Zoemini i Canon Zoemini S2 nisu samo za venčanja, već su idealni za sve događaje iz života, poput rođendana, diplomiranja, religijskih ceremonija i svih prilika kada snimanje trenutka i štampanje pružaju uspomenu koju možete da zalepite ili delite sa drugima – možete čak i da odštampate nekoliko kopija iste slike kako biste podelili grupni selfi sa svim osobama koje su na njemu.

Pokažite kreativnost uz aplikaciju Canon Mini Print

Žena koristi aplikaciju Canon Mini Print na smartfonu. Na površini stola ispred nje nalaze se Canon Zoemini S2 i spomenar pokriven mini-otiscima sa venčanja.

Gosti na venčanju mogu da doteruju fotografije na smartfonu pomoću filtera u aplikaciji Canon Mini Print.

Dve kružne foto-nalepnice sa selfijima na njima.

Možete čak i da kreirate zabavne kružne nalepnice za deljenje sa prijateljima pomoću unapred isečenih kružnih nalepnica Canon ZINK.

Kreativni gosti na venčanju možda će želeti da odu korak dalje kada je u pitanju kreiranje kolaža instant fotografija, a aplikacija Canon Mini Print otključava mnoge funkcije koje mogu da iskoriste, uključujući zabavne tekstualne fontove, kul okvire, pa čak i efekte proširene stvarnosti.

Tu je i pametna funkcija kolaža pomoću koje možete da izaberete tri, četiri ili devet omiljenih slika, nakon čega će aplikacija ponuditi nekoliko kreativnih načina za njihovo prikazivanje. U potpunosti kompatibilna sa Canon Zoemini i Canon Zoemini S2 pomoću Bluetooth veze, gosti mogu da snimaju, uređuju i štampaju fotografije formata 2 x 3 inča za kolaž sa venčanja koji su napravili gosti i učinili vaš dan zaista posebnim.


Napisala Lorna Dokeril

Slični proizvodi

 • Kućni štampači

  Canon Zoemini 2

  Trenutno štampajte sa smartfona uvek i svuda pomoću džepnog štampača Zoemini 2 koji se napaja pomoću baterije.
 • Instant fotoaparati i džepni štampači

  Canon Zoemini S2

  Podignite selfije na viši nivo pomoću džepnog fotoaparata-štampača sa ogledalom, prstenastim svetlom, daljinskim okidačem i prikazom uživo.
 • Kućni štampači

  Zoemini

  Snimajte, prilagođavajte i štampajte gde god da krenete uz ovaj dodatak za mobilni uređaj koji ima savršene džepne dimenzije.

Srodni članci