Laura El-Tantawy

Canon ambassador

Canon Ambassador and documentary photographer Laura El-Tantawy.

Canon
Redline Challenge 2022.

Takmičenje je sada zatvoreno.

Redline Challenge je takmičenje namenjeno ambicioznim amaterskim fotografima koji žele da pomere granice kreativnosti i da testiraju svoju tehničku veštinu. Odgovorite na temu koju je postavila Laura El-Tantavi da biste dobili priliku da osvojite Canon opremu, kao i ekskluzivnu mentorsku sesiju sa Laurom.

Canon
Redline Challenge 2022.

A pobednik je...

Jiří Durdík iz Češke sa pobedničkom slikom: Motokros trka

Jiří je osvojio paket nagrada koji obuhvata EOS R5 i RF 24-70mm F2.8L IS USM, kao i ličnu mentorsku sesiju sa Canon ambasadorom i međunarodno priznatim fotografom Laurom El-Tantawy.

Dirt bike race - © Jiří Durdík

UPOZNAJTE POBEDNIKA

Šta čini pobednički akcioni snimak


Pobednik izazova Redline Challenge 2022 Jiří Durdík se pridružuje akcionom fotografu i Canon ambasadoru Vladimiru Risu u razgovoru o brzinama zatvarača, blatnjavim fotoaparatima i unapređenju kompleta.

UKLJUČITE SE

Želite da učestvujete sledeće godine?


Registrujte se da biste među prvima saznali kada počne takmičenje za sledeću godinu, kao i dobijali najnovije ponude od kompanije Canon, savete i uputstava, vesti i pozivnice za lokalne događaje.

BIRANJE POBEDNIKA

Proces ocenjivanja

Od veoma upečatljivog užeg izbora fotografija izabranih među preko 14.000 prijava, saznajte kako su troje sudija izabrali pobedničku fotografiju dok odlazimo iza kulisa sa Kai Vong na tajnoj lokaciji u Londonu u Ujedinjenom Kraljevstvu.

UŽI IZBOR

Pregledajte neke od neverovatnih fotografija

Pogledajte neke od najboljih poslatih radova od entuzijasta za fotografiju širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike – sva zanimljiva tumačenja naše teme Priče u deliću sekunde.

TEMA

Zabeležite priču u deliću sekunde

Pogledajte kako Kai Vong i ambasador kompanije Canon Laura El-Tantavi otkrivaju ovogodišnji izazov: priča u deliću sekunde. Od akcionih sportova do divljih životinja i svega između, zabeležite svet kako ga vidite i pokažite nam svoje priče u deliću sekunde.

Canon Camera

UPOZNAJTE NAŠEG SUDIJU

Laura El-Tantavi

Laura je svetski poznat dokumentarni fotograf i njeni radovi su izlagani i objavljivani na međunarodnom nivou. Ona je dobitnik prestižne nagrade W. Eugene Smith Grant za 2020. godinu, a zbog svoje serije dugoročnih dokumentarnih projekata Laura je savršen kandidat za ulogu sudije i mentora u izazovu Redline Challenge.

Pomerite granice svoje kreativnosti i stvarajte uz ekskluzivne uvide profesionalaca

Usavršite tehniku dok učestvujete u izazovu Redline Challenge.

 • A black and white image of a lion hiding in the long grass.

  SAVETI I TRIKOVI

  Kako beležiti priče u deliću sekunde

  Pogledajte šta imaju da kažu naši inspirativni Canon ambasadori dok vas vode kroz svoj pristup snimanju priča u deliću sekunde i nude savete i trikove koji će vam pomoći da odgovorite na temu.

 • A top-down image showing groups of people standing in a square. A long exposure has blurred the figures who cast long shadows on the ground.

  TEHNIKE

  Pripovedanje u deliću sekunde

  Pet profesionalaca objašnjava postupak pravljenja slika i dele savete o pravljenju priče pomoću jedne upečatljive fotografije.

 • Zabeležite priče u deliću sekunde kao nikada pre

  Pokažite kreativnost na načine koje ste smatrali nemogućim pomoću jednog revolucionarnog asortimana fotoaparata EOS R. Uz vrhunske tehnologije, pristup našoj biblioteci revolucionarnih RF objektiva i fenomenalnu brzinu uzastopnog snimanja, EOS R sistem je napravljen za beleženje priča u deliću sekunde.

 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS R3

  Uz brzinu kao osnovnu karakteristiku, ovo je fotoaparat bez ogledala koji su profesionalni fotografi sporta, vesti i divljih životinja čekali.
 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS R5

  Preispitajte ono što znate o fotoaparatima bez ogledala. Beskompromisne performanse modela EOS R5 uneće revoluciju u vaše fotografisanje i snimanje filmova.
 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS R6

  Šta god da snimate i kako god da snimate, EOS R6 vam omogućava da pokažete kreativnost na načine za koje niste verovali da su mogući.
 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS R7

  Istražite divljinu pomoću fotoaparata koji pruža senzacionalnu brzinu i kvalitet slike u prenosivom APS-C telu dizajniranom za budućnost.
 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS RP

  Mali, lagani i intuitivni fotoaparat punog formata bez ogledala, dizajniran za putovanja i svakodnevno fotografisanje.
 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS R

  Fotoaparat punog formata bez ogledala koji otvara nove kreativne mogućnosti za fotografe i filmadžije.
 • RF objektivi

  RF 24-70mm F2.8L IS USM

  Učinite profesionalnim fotografije snimljene fotoaparatom punog formata bez ogledala uz 24–70 mm zum objektiv sa velikim otvorom blende i stabilizacijom slike u 5 koraka.
 • Standardni objektivi

  RF 50mm F1.8 STM

  Kompaktni, tihi i lagani RF objektiv sa fiksnom žižnom daljinom od 50 mm i širokim otvorom blende f/1,8, savršen za realizovanje vaše kreativne vizije.
 • Canon Club - Our NEW Membership Programme - Join Club

  Pridružite se Canon klubu

  Pronađite inspiraciju i uživajte u novom prostoru za strastvene kreativce istomišljenike – u kojem možete do mile volje da istražujete i da diskutujete, uz učenje i podršku koja vam je potrebna.

  Svetlosni tragovi automobila na zaobljenom mostu pri večernjem svetlu, njegovi stubovi i tlo ispod potpuno su zaklonjeni gustom maglom nalik oblaku.

  Piotr Skrzypiec

  Pobednik takmičenja Redline Challenge 2021

  Pobednik takmičenja Redline Challenge 2021

  Pjotr Skšipjec iz Slovenije

  „Ovo je veliki uspeh. Za mene, kao korisnika Canon fotoaparata, nagrada je najbolji komplet opreme koju mogu da zamislim“, izjavio je ovaj fotograf, a sada i vlasnik fotoaparata Canon EOS R5 i dodatne Canon opreme u vrednosti od preko 14.000 evra.

  Možda će vas takođe interesovati

 • asortiman aps-c fotoaparata

  Pronađite savršen Canon fotoaparat

 • 201211 150million RFEFlens poster Nologo

  Pronađite savršen objektiv za Canon fotoaparat