PIXMA štampači za kućnu kancelariju

Bez obzira na vaše poslovne potrebe, PIXMA kancelarijski štampači pružaju kompletno i praktično rešenje koje će vam pomoći da efikasnije obavljate posao. Oni brzo daju veoma kvalitetne dokumente i pružaju veću produktivnost za manje. Širok opseg opcija za povezivanje i softverskih alatki omogućava vam da u potpunosti iskoristite funkcije štampača i da ih neprimetno delite unutar preduzeća.

PIXMA for Home Office

Velika produktivnost

Maksimalna efikasnost za minimalnu cenu

Naši PIXMA kancelarijski štampači imaju mnoštvo inteligentnih funkcija napravljenih za pružanje maksimalne produktivnosti. Elegantni i kompaktni višenamenski modeli omogućavaju vam da automatski kopirate, skenirate i razmenjujete faksove sa velikim dokumentima pomoću potpuno integrisanog mehanizma za automatsko uvlačenje dokumenata. Jedinstvena tehnologija štampe kompanije Canon takođe vam omogućava da uživate u velikim brzinama i visokom kvalitetu štampanja A4 dokumenata.

ADF
PIXMA Wi-Fi

Bežično povezivanje

Jednostavno deljenje i štampanje sa mobilnih uređaja

Uz asortiman Wi-Fi i Ethernet modela, lako možete da delite funkcije štampanja, skeniranja i razmene faksova sa celom kancelarijom. Štampajte sa više računara, kao i sa pametnih telefona i tableta pomoću besplatne aplikacije kompanije Canon ili podrške za Apple AirPrint.

Neki modeli imaju podršku za Google Cloud Print, pa možete da štampate dokumente sa portala Google Docs, Gmail poruke, fotografije i PDF datoteke sa praktično bilo kojeg mesta.

Softver za kancelarijske potrebe

Preuzmite kontrolu pomoću vrhunskog softvera

Softver My Image Garden kompanije Canon kombinuje asortiman alatki koje ispunjavaju vaše poslovne potrebe kroz objedinjeni interfejs, jednostavan za korišćenje.

Možete da skenirate dokumente direktno u usluge informatičkog oblaka kao što su Dropbox i Evernote, radi jednostavnog deljenja.

Režim automatskog skeniranja može da prepozna tip dokumenta i da ga sačuva u odgovarajućem formatu: PDF ili slika. Tu je i zaštita pomoću lozinke za poboljšanu bezbednost dokumenata.

PIXMA Office Software
XL Cartridge

Uštedite novac na mastilu i papiru

Isplativiji XL i XXL kartridži pružaju značajno veći broj otisaka od standardnih ekvivalenata, čime vam štede vreme i novac – idealno rešenje ako puno štampate. Funkcija automatskog dvostranog štampanja smanjuje količinu papira potrebnu za štampanje i daje dvostrane dokumente profesionalnog izgleda.

Štampanje u pokretu

Portable-PIXMA.jpg

Uživajte u kvalitetnom štampanju A4 dokumenata u pokretu pomoću prenosivih PIXMA štampača. Odaberite SELPHY za štampanje fotografija formata 10x15 cm (4x6”) u pokretu.

A3 štampanje

PIXMA-A3.jpg

Štampajte u A3 formatu pomoću PIXMA A3 štampača za dokumente i fotografije ili štampajte fotografije zapanjujućeg kvaliteta pomoću namenskih profesionalnih PIXMA foto-štampača.

Podrška

Preuzimajte upravljačke programe, softver, firmver i priručnike; pristupajte resursima tehničke podrške na mreži i izvorima za rešavanje problema za PIXMA inkdžet štampač.

    Tražite mastila?

    Pronađite odgovarajući kartridž sa mastilom i papir za PIXMA štampač za kućnu kancelariju ili višenamenski štampač pomoću našeg pretraživača potrošnog materijala.

    Potrebna vam je pomoć u pronalaženju štampača?

    Pronađite najbolji štampač za kuću ili kancelariju pomoću naše alatke za biranje štampača. Poredite naše stone višenamenske, laserske i inkdžet foto-štampače.