IZAZOV REDLINE CHALLENGE

PRIHVATITE IZAZOV REDLINE CHALLENGE

Izazov Redline Challenge namenjen je ambicioznim amaterskim fotografima koji žele da pomere granice kreativnosti i da testiraju svoju tehničku veštinu. Prihvatite izazov koji je postavio Lorenc Holder i imate priliku da osvojite Canon opremu u vrednosti od preko 14.000 €, kao i ekskluzivni fotografski zadatak tokom kojeg će vam Lorenc biti mentor.
Canon Camera

PRIHVATITE IZAZOV REDLINE CHALLENGE

TEMA

Ovladajte svetlom u tami

Lorenc Holder vas poziva da istražite uzbudljive mogućnosti snimanja pri slabom osvetljenju, uz beleženje uvek primamljive veze između svetla i senke, boje i kontrasta.

Canon Camera

KAKO DA SE PRIJAVITE

Ispunite kriterijume i pratite korake da biste poslali svoje fotografije

Lorenc Holder i naš žiri će proceniti svaku poslatu prijavu u pogledu kompozicije, kreativnosti i tehničke veštine. Kada pomislite da ste izvanredno odgovorili na izazov, pratite donje korake da biste poslali fotografije
Prijavite se Odredbe i uslovi
 • KORAK 1

  Izaberite najbolje fotografije

  Pažljivo pregledajte fotografije i izaberite samo one koje najbolje odgovaraju na temu, svetlost u tami.

 • KORAK 2

  Proverite tip i veličinu datoteke

  Fotografije moraju da budu u formatu 150 tpi, 2000 piksela po dužoj strani, pa se uverite da fotografije ispunjavaju te zahteve pre slanja.

 • KORAK 3

  Pošaljite pre zatvaranja prijava

  Da biste se prijavili za izazov, pošaljite fotografije onlajn pre roka, 31. maja 2021.

 • KORAK 4

  Registrujte se za ažuriranja

  Pratite nas na društvenim mrežama ili se prijavite za naš bilten da biste dobijali novosti o izazovu i saznali da li ste ušli u najuži izbor.

 • Canon Camera

  NAGRADA

  Evo šta možete da osvojite

  Pobedite na Redline izazovu i dobićete sve što vam je potrebno da nastavite da razvijate svoje veštine. Otići ćete sa najnovijom Canon opremom vrednosti preko 14.000 EUR. Pored toga, dobićete priliku da razvijete svoje veštine i da dodatno pomerite granice kreativnosti uz neverovatno i neprocenjivo iskustvo: lični fotografski zadatak koji je osmislio Canon ambasador i međunarodno priznati fotograf Lorenc Holder, koji će vam takođe biti mentor.

  Snimajte pri slabom osvetljenju kao nikada pre

  Pokažite kreativnost na načine koje ste smatrali nemogućim pomoću jednog revolucionarnog asortimana fotoaparata bez ogledala punog formata. Uz vrhunske tehnologije, pristup našoj biblioteci revolucionarnih RF objektiva i izvanrednim mogućnostima pri slabom osvetljenju, EOS R sistem je napravljen za snimanje po mraku.

 • Fotoaparati bez ogledala

  Canon EOS R5

  Preispitajte ono što znate o fotoaparatima bez ogledala. Beskompromisne performanse modela EOS R5 uneće revoluciju u vaše fotografisanje i snimanje filmova.

 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS R6

  Šta god da snimate i kako god da snimate, EOS R6 vam omogućava da pokažete kreativnost na načine za koje niste verovali da su mogući.

 • Fotoaparati bez ogledala

  Canon EOS RP

  Mali, lagani i intuitivni fotoaparat punog formata bez ogledala, dizajniran za putovanja i svakodnevno fotografisanje.

 • Standardni objektivi

  RF 50mm F1.8 STM

  Kompaktni, tihi i lagani RF objektiv sa fiksnom žižnom daljinom od 50 mm i širokim otvorom blende f/1,8, savršen za realizovanje vaše kreativne vizije.

 • Fotoaparati bez ogledala

  EOS R

  Fotoaparat punog formata bez ogledala koji otvara nove kreativne mogućnosti za fotografe i filmadžije.

 • RF objektivi

  RF 24-105mm F4-7.1 IS STM

  Idealni objektiv za svaki dan namenjen entuzijastima za fotoaparate punog formata bez ogledala. RF 24-105mm F4-7.1 IS STM je lagan, kompaktan i spreman da vam omogući da fotografisanje prenesete na viši nivo.

 • Canon Camera

  UPOZNAJTE NAŠEG SUDIJU

  Pronađite inspiraciju u radovima Lorenca Holdera koji je 13 puta bio finalista takmičenja Red Bull Illume

  Poznat po svom svežem i dramatičnom stilu, koji je podjednako fina umetnost i fotografija, kao i izvanrednoj sposobnosti da zabeleži neočekivano, Lorenc, koji je međunarodno priznati fotograf, predstavlja izvanredan izbor za sudiju i mentora za izazov Redline Challenge.

  Srodni članci

  Saznajte više od naše zajednice Canon ambasadora i inspirativnih kreativaca u ovim pričama i uputstvima.
  Prikaži sve članke
 • A snowboarder high in the air in foggy conditions, eerily lit from behind the crest of a hill.

  ČLANAK

  Adrenalinski pejzaži

  Otkrijte kako Canon ambasador i mentor za izazov Redline Challenge Lorenc Holder spaja pejzaže i akciju na upečatljiv i originalan način.

 • Rocky outcrops in Zion National park, Utah, USA, pictured at night. Blurred lights run along the road and the Milky Way can be seen in the sky above.

  ČLANAK

  Tamna strana: fotografisanje pri slabom osvetljenju

  Valteri Hirvonen je uasvršio svoju tehniku tokom sumornih finskih zima. Ovde daje savete za snimanje pri slabom osvetljenju.

 • ČLANAK

  Spoj akcionog sporta i fotografisanja arhitekture

  Canon ambasador Lorenc Holder govori o tome kako je upotrebio telefoto zum objektiv sa velikim otvorom blende da bi snimio skejtbordera u akciji ispod vijadukta.

 • PROFIL

  Lorenc Holder

  Lorenc je višestruki pobednik takmičenja Red Bull Illume koji živi u Frajzingu u Nemačkoj i specijalizovao se za slike akcionih sportova u kombinaciji sa pejzažima i fotografijama arhitekture.

 • Canon Camera

  ZAJEDNICA

  Pridružite se diskusiji

  Pridružite se ćaskanju i diskusija koje se trenutno odvijaju na našim kanalima na društvenim mrežama, saznajte mišljenje zajednice o izazovu Redline Challenge ili saznajte dodatne savete i trikove koji će vam pomoći da podignete fotografsku veštinu na viši nivo na YouTube kanalu.

  REGISTRUJTE SE ODMAH

  Pronađite inspiraciju, registrujte se

  Nikada ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.