A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

SAVETI ZA ŠTAMPANJE

Povratak u školu: pretvorite učenje u zabavu uz Canon PIXMA štampač

Nema doživljaja koji donosi veće zadovoljstvo od posmatranja dece kako rastu. Dok se oni pripremaju za svet, privilegija je posmatrati kako im se umovi šire i kreativnost aktivira. Bez obzira na to da li vaša deca idu u školu ili ste odabrali da se školuju kod kuće, učenje kod kuće ima ključnu ulogu u detetovom razvoju. Prijatan i poznat prostor pruža bezbedno i stimulativno okruženje u kojem mogu da istražuju, prate interesovanja i kreiraju lične projekte. Odgovarajuće alatke nadohvat ruke ne samo da će im osigurati uspeh, već će i olakšati vaše učešće u njihovom putovanju.

Kada je u pitanju planiranje onoga što će vašem detetu biti potrebno za predstojeću školsku godinu, fleksibilni porodični štampač trebalo bi da vam bude u vrhu liste.

Povežite se

The hand of a small child touching a smartphone that is on top of a Canon PIXMA TS5350 Series printer.
Štampajte sa smartfona pomoću aplikacije Canon PRINT – a ako deca žele da pokažu kreativnost sa domaćim zadacima, mogu da uređuju i prilagođavaju svoje ideje u aplikacijama Canon Easy-PhotoPrint Editor i Canon Creative Park.

Serija Canon PIXMA TS5350, koja je na sredini asortimana, predstavlja odličan izbor za mnoge – laka je za korišćenje, pristupačna i kompatibilna sa vašim smartfonom. Deci će štampanje pomoću neke od mnoštva Canon aplikacija biti „laganica“ (izraz jednog petogodišnjaka). Bežična veza je jednostavna za podešavanje, a na štampač možete istovremeno da se povežete pomoću različitih računara ili pametnih uređaja, za potpunu porodičnu fleksibilnost.

Uštedite vreme

A cat looks at a Canon PIXMA TS5350 Series printer that is surrounded by printouts.
Učenje od kuće može da izgleda naporno u kombinaciji sa svakodnevnim kućnim poslovima, ali vam Canon PIXMA štampači omogućavaju da štampate namenske materijale za učenje od kuće i da se organizujete.

Postoji mnoštvo Canon aplikacija za štampanje (iOS ili Android) sa kojima je kompatibilna serija PIXMA TS5350, ali dobar izbor za početak predstavlja aplikacija Canon PRINT radi svestranosti. Samo preuzmite na pametni uređaj, pratite uputstva na ekranu za povezivanje na štampač i spremni ste za štampanje fotografija i dokumenata, skeniranje i kopiranje. Ova aplikacija takođe se povezuje sa spoljnim uslugama informatičkog oblaka, uključujući image.canon, Dropbox, Google Classroom, Google Drive, Instagram i OneDrive. Odrasli, tinejdžeri i starija deca će otkriti da mogućnost pristupanja i štampanja direktno sa tih popularnih platformi i usluga za skladištenje u informatičkom oblaku predstavlja odličnu funkciju i zaista štedi vreme. Serija Canon PIXMA TS5350 takođe je kompatibilna sa uslugama Apple AirPrint i Mopria for Android nakon početnog podešavanja, što znači da možete da štampate sa bilo kojeg Apple proizvoda ili Android uređaja pomoću jednog dugmeta, sa svakog mesta gde imate mrežnu vezu.

A child takes a printout from the paper tray of a Canon PIXMA TS5350 Series printer. A man sits on a sofa in the background looking at a smartphone.
Pomoću aplikacije Canon PRINT možete da štampate edukativne materijale iz udobnosti kauča, što učenje od kuće čini jednostavnim i brzim.

Pored odličnih mogućnosti štampanja, serija Canon PIXMA TS5350 takođe ima skener (rezolucije do 1200 x 2400 tpi), što fotokopiranje materijala za učenje i umnožavanje radnih listova pretvara u brz i jednostavan zadatak. Ponovo upotrebite aplikaciju Canon PRINT da biste lako podesili postavke, a seriji Canon PIXMA TS5350 prepustite teži deo posla.

Inspiracija i podrška kreativnosti

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk in front of a pinboard covered in printouts.
Štampanje materijala za učenje od kuće otvara svet kreativnosti koji možete da prilagodite potrebama dece. Da li je potrebno da vežbaju rukopis? Odštampajte im smernice za pisanje rukom.

Želite da uradite više? Pored aplikacije Canon PRINT, takođe vredi instalirati aplikacije Canon Easy-PhotoPrint Editor i Canon Creative Park na smartfon da biste dobili više kreativnih opcija. Canon Easy-PhotoPrint Editor vam omogućava da kreirate kolaže od više slika, da napravite kalendar, dizajnirate poster i odštampate nalepnice, a to su samo neke od dostupnih opcija. Elegantni šabloni u ovoj aplikaciji idu od namenskih aranžmana koje možete potpuno da personalizujete do grafičkih šablona koji su spremni za upotrebu. Uz aplikaciju Canon Creative Park, za samo jedno popodne možete da kreirate porodični album, da odštampate komplet kartica sa slovima i da kreirate poster za posebnu priliku. Ne samo da ćete vi i vaša deca uživati u zabavi i kreativnoj raznovrsnosti koju pružaju ove aplikacije, već bezbedno i jednostavno mogu da ih koriste mlađi članovi porodice.

Štampanje bez ograničenja

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a tabletop printing out photo collages.
Serija Canon PIXMA TS5350 koristi ChromaLife100 mastila za živopisne i dugotrajne rezultate.

U porodičnom domu gde svi koriste isti štampač, možda će vam biti ohrabrujuće saznanje da sistem za dvosmerno uvlačenje papira ima veliki kapacitet – seriju Canon PIXMA TS5350 možete da napunite sa do 200 listova običnog papira (100 listova pozadi i 100 listova u podesivoj prednjoj kaseti) ili do 20 listova foto-papira (samo zadnje ležište). Serija Canon PIXMA TS5350 takođe omogućava dvostrano štampanje, pa možete maksimalno da smanjite potrošnju papira i da smanjite količinu otpada. Serija Canon PIXMA TS5350 ima i sistem sa dva kartridža (crni i u boji) koji koristi ChromaLife100 mastila kompanije Canon radi postizanja živopisnih rezultata. Kartridži su dostupni u standardnoj veličini ili XL – XL kartridž vam omogućava da odštampate dva puta više stranica, što smanjuje cenu po otisku.

Serija Canon PIXMA TS5350 je mnogo više od običnog štampača, zahvaljujući inovativnim aplikacijama. U pitanju je alatka koja može da materijalizuje neograničene količine digitalnih informacija, slika i dokumenata pomoću jednog dugmeta, smartfona i kreativnih šablona.

Izbor štampača

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk next to a pencil case and stationery.
PIXMA serija TS obuhvata asortiman štampača prilagođenih vašim potrebama, a svaki od njih pruža kreativnu slobodu za obavljanje školskih zadataka i još mnogo toga od kuće.

Asortiman Canon PIXMA inkdžet štampača ima ponešto za svakoga. Pored serije Canon PIXMA TS5350, evo još nekih štampača iz PIXMA TS asortimana.

Serija Canon PIXMA TS3350

A Canon PIXMA TS3350 Series printer on a desk. Printouts, photos and a notebook are on the desk beside it.

Ovaj osnovni model štampa slike bez margina formata do 5 x 7 inča i ima LCD ekran od 1,5 inča. Ovaj štampač pristupačne cene pruža odličnu vrednost za uloženi novac i predstavlja odličan izbor ako vam nije potreban sistem za dvostruko uvlačenje papira, a savršen je pomoćnik za domaće zadatke ili opšte štampanje kod kuće.

Serija Canon PIXMA TS5150

A Canon PIXMA TS5150 Series printer with its paper tray extended.

Porodična serija Canon PIXMA TS5150 nalazi se pored serije Canon PIXMA TS5350 u PIXMA asortimanu i sa njom ima mnoštvo sličnosti, ali i veći LCD ekran od 2,5 inča. Poput serije Canon PIXMA TS5350, serija Canon PIXMA TS5150 dolazi sa sistemom za dvostruko uvlačenje papira, a zadnje ležište i prednja kaseta podržavaju razne formate papira i koverti do A4.

Serija Canon PIXMA TS6350

A Canon PIXMA TS6350 Series printer surrounded by papercraft materials, pencils and a pair of scissors.

Želite da se posvetite kvalitetnom štampanju fotografija? Serija Canon PIXMA TS6350 koristi sistem za mastilo sa pet odvojenih kartridža (pigmentna crna, crna, cijan, magenta i žuta), što vam omogućava da zamenjujete pojedinačne kartridže kako se troše. Ovaj višenamenski štampač štampa fotografije bez margina formata 10 x 15 cm brzo – za 21 sekundu, uz vezu za bežično štampanje koja je jednostavna za korišćenje.

Serija Canon PIXMA TS8350

A woman holds a smartphone above a Canon PIXMA TS8350 Series printer.

Pri vrhu PIXMA TS asortimana nalazi se elegantna i doterana serija Canon PIXMA TS8350. Uz sistem za mastilo sa šest odvojenih kartridža (pigmentna crna, crna, cijan, magenta, žuta i plava za fotografije), ovaj štampač može da daje vrhunske rezultate. Pogodan je za one koji cene kvalitet i žele da štampaju savršene fotografije. Ima otvor za SD memorijsku karticu, pa možete da štampate direktno sa memorijske kartice, poseduje ekran od 4,3 inča osetljiv na dodir i višefunkcionalno ležište-disk za štampanje na medijima poput nalepnica i ukrasa za nokte.

Napisala Kler Gilo

Srodni članci
A woman with her back to the camera uses a tablet. A Canon printer is on a desk in the background.

ŠTAMPANJE

Pređite na bežičnu vezu u kućnoj kancelariji i štampajte sa bilo kojeg mesta

Bežični štampač vam omogućava da ne morate da budete za stolom kada radite ili učite od kuće. Evo koliko je podešavanje lako.

Printer fun for everyone

KREATIVNO ŠTAMPANJE

Zabava sa štampačem za sve

Šest načina na koje PIXMA štampač može da osveži vaš dom, vaše porodične aktivnosti i uređaje.

A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

ŠTAMPANJE I RUKOTVORINE

Otkrijte stotine besplatnih, zabavnih projekata za pravljenje rukotvorina od papira

Od lutkarskih predstava do društvenih igara, od pomagala za učenje do praktičnih lavirinata, koristite asortiman rukotvorina od papira iz usluge Creative Park da biste angažovali i zabavili decu.

Slični proizvodi

Slični proizvodi

Slični proizvodi

Srodni članci

Get Inspired predstavlja ključni izvor korisnih fotografskih saveta, vodiča za kupovinu i informativnih intervjua – sve što vam je potrebno da biste pronašli najbolji fotoaparat ili najbolji štampač i pretvorili sledeću kreativnu ideju u stvarnost.

Povratak na sve savete i tehnike