EOS DSLR fotoaparati za početnike

Veoma jednostavno napravite prve korake u svetu EOS fotografije i uživajte u odličnom kvalitetu slike uz bezbrojne kreativne prilike.
Canon Camera

Dopustite nam da vam pomognemo da pronađete savršen Canon fotoaparat

Naša alatka za traženje fotoaparata povešće vas kroz naš asortiman fotoaparata i pomoći vam da pronađete savršen za svoje potrebe.

Vaše putovanje počinje ovde

Naš asortiman osnovnih modela DSLR fotoaparata omogućava vam da napravite prve korake u uzbudljivom svetu EOS fotografije. Dozvolite da vam pomognemo da pronađete fotoaparat koji odgovara vašim potrebama kako biste uživali u odličnom kvalitetu slike i bezbrojnim prilikama za pokazivanje kreativnosti.
 • DSLR fotoaparati

  EOS 2000D

  Uživajte u izvanrednim fotografijama od 24,1 MP i Full HD filmovima. Proširite kreativnost pomoću ovog zabavnog i jednostavnog DSLR fotoaparata.
 • DSLR fotoaparati

  EOS 4000D

  Uživajte u kvalitetnim fotografijama kreativnog DSLR fotoaparata i filmovima u Full HD rezoluciji uz ovaj jednostavan i intuitivan EOS od 18 megapiksela.
 • DSLR fotoaparati

  EOS 250D

  Najlakši DSLR fotoaparat na svetu sa pokretnim ekranom1, Canon DIGIC 8 procesorom, 4K snimanjem i funkcijom Creative Assist.

Istaknuti proizvodi

EOS 250D

Najlakši DSLR fotoaparat na svetu sa pokretnim ekranom*, Canon DIGIC 8 procesorom, 4K snimanjem i funkcijom Creative Assist.

Canon Camera

Drugi proizvodi u asortimanu

Snaga za iskazivanje kreativnosti

Digitalni SLR fotoaparat može da pretvori fotografije snimljene na brzinu u nešto mnogo kreativnije. Radite sa efektima plitkog fokusa kako biste skrenuli pažnju na subjekat i koristite kombinacije kreativnih filtera da biste fotografije učinili upečatljivim.

 • Kreativni filteri

  Učinite svaku sliku jedinstvenom uz efekte kreativnih filtera poput fotoaparata igračke, minijature i drugih.

 • Kreativna kontrola

  Kreirajte zadivljujuće slike uz nivo kontrole koji sami birate zahvaljujući izboru osnovnih i kreativnih režima.

 • Fotoaparati za vlogovanje kompanije Canon

  Ko vas gleda? Proširite publiku pomoću odličnog sadržaja snimljenog Canon fotoaparatom idealnim za vlogere bilo gde.

Scene Intelligent Auto

Opustite se uz režim Scene Intelligent Auto kompanije Canon koji bira savršene postavke fotoaparata za subjekat, kako biste garantovano dobili slike odličnog izgleda – vama ostaje važan zadatak da pokažete svoju kreativnost.

Canon Camera
Canon Camera

Spremni za akciju

Uvek ćete biti spremni da se izrazite zahvaljujući velikoj brzini snimanja, intuitivnim komandama na ekranu osetljivom na dodir i optičkom tražilu za lako kadriranje. Lako pratite i snimajte objekte u pokretu pomoću inteligentnog sistema automatskog fokusa i uzastopnog snimanja velikom brzinom.

EOS video zapisi i Video Snapshot

Lako snimajte filmove bioskopskog kvaliteta. Održite subjekat oštrim, uz prelepo zamućivanje pozadine, zahvaljujući tehnologijama Dual Pixel CMOS AF i Hybrid CMOS AF. Koristite režim Video Snapshot da biste pravili klipove od 2, 4 ili 8 sekundi i kombinovali ih u materijal visokog kvaliteta.

Canon Camera

Podrška i inspiracija

Promenite objektiv i perspektivu uz EOS sistem i sve savete koji mogu da vam zatrebaju zahvaljujući EOS uputstvima.

 1. Nisu sve funkcije dostupne na svim fotoaparatima.

Pronađite inspiraciju, registrujte se

Nikada ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.
 1. *250D (crna/srebrna) je najlakši DSLR fotoaparat na svetu među modelima sa APS-C senzorom i pokretnim LCD ekranom. Sa baterijom i memorijskom karticom, u skladu sa smernicama CIPA. Od 9. aprila 2019. (istraživanje kompanije Canon).