POVEŽITE SE SA PUBLIKOM

Povežite se sa publikom

EOS R7 je izuzetno povezan fotoaparat koji može da uspostavlja vezu sa Wi-Fi® mrežama, pametnim uređajima i PC/Mac računarima. Brzo prebacite sadržaj tamo gde je potrebno da bude i uživajte u neverovatnim nivoima daljinskog upravljanja fotoaparatom.
Canon EOS R7 – povežite se sa publikom

Radni proces u pokretu

EOS R7 može da održava „uvek uključenu“ Bluetooth® vezu male potrošnje energije sa smartfonom, što omogućava brzo i lako Wi-Fi® povezivanje. Pregledajte datoteke, preuzimajte i uređujte slike i video zapise i objavljujte sadržaj na društvenim mrežama – sve to sa uređaja koji vam se nalazi na dlanu. Profesionalno radite? Takođe možete klijentu direktno da šaljete fotografije i video zapise smanjene veličine ili pune veličine putem aplikacije Canon Camera Connect, čime ćete pobediti konkurenciju.

Fotoaparat takođe može nezavisno da se povezuje na Wi-Fi® mreže, bez potrebe za smartfonom. Na taj način je moguće preneti slike na naš onlajn portal image.canon, gde se čuvaju u informatičkom oblaku, spremne za uređivanje i postprodukciju. Podesite fotoaparat tako da prebacuje sve slike ili samo one označene kao omiljene.

image-canon_connectivity_diagram

USB-C sledeće generacije

EOS R7 takođe ima USB-C 3.2 za brzo privezano snimanje na Apple iPhone1 preko Lightning porta ili na PC/Mac računar na kojem je pokrenut softver Canon EOS Utility.

Uživo za 3, 2, 1…

Vlogeri će obožavati mogućnost modela EOS R7 da uživo strimuje video zapis vrhunskog kvaliteta direktno na YouTube – nije potreban računar2. Samo povežite fotoaparat direktno na Wi-Fi® mrežu kako biste dobili profesionalne rezultate koji će impresionirati vaše pratioce.

Kada se registruju pomoću naše usluge image.canon (samo pomoću telefona skenirajte QR kôd sa zadnje strane fotoaparata), korisnici modela EOS R7 mogu da se povežu na YouTube pomoću usluge prosleđivanja podataka.

Pošto EOS R7 ima čist HDMI izlaz, takođe može da strimuje uživo pomoću HDMI adaptera ili možete da koristite PC/Mac računar na kojem je pokrenut softver EOS Utility da biste uspostavili vezu sa uobičajenim platformama za video konferencije.

Canon EOS R7 – vlogovanje

Kreativnost sa daljinskim upravljanjem

Bez obzira na to da li je EOS R7 povezan sa pametnim uređajem ili PC/Mac računarom, možete daljinski da upravljate njim i da otvarate nove načine kreativnog snimanja.

Na lokaciji

Aplikacija Canon Camera Connect pruža izvanrednu daljinsku kontrolu nad modelom EOS R7. Pogledajte šta fotoaparat vidi, podesite postavke i snimajte fotografije i video zapise jednim dodirom na ekranu.

Rad na ovaj način omogućava vam da fotoaparat postavite na jedno mesto dok snimate sa drugog, na primer prilikom snimanja selfija ili grupnih snimaka. To je takođe odličan pristup fotografisanju divljih životinja: postavite EOS R7 blizu mesta za koje znate da ga posećuju životinje, a zatim snimajte sa razdaljine da biste izbegli da ih uplašite.

U studiju

Prilikom snimanja mrtve prirode, makro fotografija i hrane u kontrolisanom okruženju studija, EOS R7 može da se kontroliše pomoću stonog ili prenosnog računara na kojem je instaliran naš softver EOS Utility, Canon SDK (komplet za razvoj softvera) ili aplikacije nezavisnih proizvođača.

Gledajte baš ono što fotoaparat vidi na istom ekranu koji ćete koristiti za postprodukciju, što vam omogućava da postignete savršenu kompoziciju. Podešavajte postavke fotoaparata pomoću intuitivnog interfejsa softvera EOS Utility i snimajte slike koje možete da sačuvate na karticu, računar ili na oba.

Na filmskom setu

Upravljajte modelom EOS R7 pomoću aplikacije tokom snimanja video zapisa i kreirajte efekte koji obično zahtevaju celu filmsku ekipu. Kao što je privlačenje fokusa: samo dodirnite ekran povezanog uređaja da biste ponovo fokusirali fotoaparat na novi subjekat. Promena fokusa će biti glatka i stabilna – baš kao što vidite na velikom ekranu.

Najnoviji firmver

Takođe, firmver modela EOS R7 možete da ažurirate pomoću aplikacije Canon Connect, kako biste ostali u toku sa najnovijim funkcijama.

 1. Apple, Apple TV, Apple Watch, iPad, iPad Air, iPad Pro, iPhone i Lightning su zaštićeni trgovački znakovi kompanije Apple Inc, registrovani u SAD i drugim zemljama. tvOS je zaštićeni trgovački znak kompanije Apple Inc
 2. Usluga strimovanja uživo na fotoaparatu podržava samo strimovanje uživo na YouTube. Pre korišćenja usluge strimovanja uživo, potrebno je da se registrujete na image.canon. Najnovije zahteve proverite na portalu YouTube. Strimovanje uživo na YouTube može da se promeni, prekine ili okonča bez obaveštenja. Kompanija Canon ne snosi odgovornost ni za kakve usluge koje pružaju treće strane, što obuhvata i strimovanje uživo na YouTube.
 3. Usluga će biti pokrenuta krajem jula 2022, a biće potrebno ažuriranje firmvera fotoaparata

Srodni članci

 • PREDNOST

  Automatski fokus nove generacije

  Modelu EOS R7 smo dodali veštačku inteligenciju sa temeljnim učenjem i tehnologiju iTR AF koju ćete pronaći u našim fotoaparatima EOS R3, EOS R5 i EOS R6.

 • PREDNOST

  Brzina i performanse

  Savršeni trenutak za fotografisanje može da traje samo delić sekunde, pa smo zato EOS R7 dizajnirali tako da bude izuzetno brz.

 • PREDNOST

  Kvalitet slike

  Bez obzira na to da li snimate fotografije ili video zapise, CMOS senzor od 32,5 MP i procesor slike DIGIC X u modelu EOS R7 daju zadivljujuće rezultate.

 • PREDNOST

  Vaš prelazak na fotoaparat bez ogledala

  Razmišljate o nadogradnji za Canon DSLR? Uz mnoštvo novih tehnologija, EOS R7 koji je sličan DSLR modelu omogućava intuitivno upravljanje uz ugodnu prepoznatljivost.

 • PREDNOST

  Novi nivo stabilizacije slike

  Zamislite da možete da snimate fotografije sa dugačkom ekspozicijom iz ruke, uz namerno zamućivanje subjekata u pokretu bez posezanja za stativom.

 • BILTEN

  Pronađite inspiraciju, registrujte se

  Nikada ne propustite najnovije ponude kompanije Canon, savete i uputstva, vesti i pozivnice za lokalne događaje.