U potrazi za vrhunskim fotografskim trenutkom

Napravljen za one koji vole brzinu. Prvi ostvarite izvanredne rezultate i zabeležite trenutke koje drugi fotografi propuste. Bez obzira da li su u pitanju fotografije ili video zapisi, izrazite svoju kreativnost kao nikada pre.

story-02-left

Pratite i fokusirajte subjekte koji se brzo kreću.

story-02-right

Izrazite kreativnost

0%

  Budite u korak sa najbržom akcijom

  Ovekovečite željeni trenutak, bez obzira na to koliko je akcija brza

  Snimajte uzastopne slike brzinom do 10 kadrova u sekundi, uz potpuni automatski fokus i automatsku ekspoziciju. Brzo rukovanje znači da možete da snimite željene trenutke koji traju delić sekunde, dok vam veliki bafer omogućava da nastavite snimanje bez smanjenja učinka.

  0%
   EOS 7D Mark II

   Uhvatite trenutak

   EOS 7D Mark II koristi dva „DIGIC 6“ procesora slike kako bi pružio brze performanse. Minimalno vreme kašnjenja prilikom snimanja znači da ćete zabeležiti teško uhvatljive trenutke uz precizan tajming.

   Automatsko fokusiranje u 65 tačaka, uz široko polje

   Uz izuzetno oštar fokus prilikom snimanja, EOS 7D Mark II ima 65 tačaka za fokusiranje, koje prate subjekte koji se brzo kreću. Svaka tačka za fokusiranje je „krstastog tipa“, što znači da može brzo i precizno da se zadrži i na horizontalnim i vertikalnim detaljima. Kao pomoć za snimanje pri izuzetno slabom osvetljenju, 7D Mark II može da fokusira čak i na mesečini, gde nivo osvetljenja može da bude samo -3 EV.

   * Broj dostupnih AF tačaka, krstastih tačaka i dvostrukih krstastih tačaka razlikuje se u zavisnosti od objektiva

   EOS 7D Mark II
   EOS 7D Mark II

   Izbor AF tačke

   Koristite svih 65 AF tačaka zajedno ili ih grupišite u pokretne zone koje pokrivaju subjekte koji se ne nalaze u sredini kadra. Takođe, izaberite samo jednu AF tačku da biste precizno fokusirali određeni deo scene.

   Napredno iTR fokusiranje

   iTR AF sistem za fokusiranje na modelu EOS 7D Mark II koristi informacije o boji i licu za prepoznavanje i praćenje subjekata dok se kreću u kadru. Odziv AF sistema može da se prilagodi jednostavnom alatkom koja podešava praćenje pomoću fokusa prema okruženju i objektu koji se snima, tako da drugi objekti koji trenutno prođu ispred tog objekta ne ometaju fokusiranje.

   EOS 7D Mark II
   0%

    Otisci galerijskog kvaliteta

    Od divljih životinja do moto-sportova i ulične fotografije, novi senzori od 20,2 megapiksela daju rezultate kojima biste se ponosili da ih vidite na zidu. Čak i pri slabom osvetljenju EOS 7D Mark II daje fotografije i video zapise sa mnoštvom detalja.

    EOS 7D Mark II
    EOS 7D Mark II

    Senzor za merenje od 150.000 piksela, sa IR detekcijom

    Radi doslednog i preciznog merenja ekspozicije, EOS 7D Mark II koristi senzor od 150.000 piksela za deljenje scene na 252 oblasti. Svaka od njih se analizira, a postavke ispravne ekspozicije se podešavaju automatski ili se prikazuju fotografu kao preporučene. Takođe, meri se infracrvena svetlost, kao i svetlost u vidljivom delu spektra, u cilju veće preciznosti u uslovima lošeg osvetljenja.

    Vrhunske performanse u uslovima slabog osvetljenja

    Kada se nivo osvetljenja smanji, nastavite sa snimanjem bez kompromisa po pitanju vaše kreativnosti. EOS 7D Mark II daje izuzetan kvalitet slike pri ISO osetljivosti do 16.000 (sa mogućnošću proširivanja do ISO 51.200) – savršen za diskretnu uličnu fotografiju, zamrzavanje akcije u nezgodnim uslovima, pa čak i za makro fotografisanje iz ruke.

    EOS 7D Mark II

    Detektovanje treperenja

    Treperavo svetlo, poput onog koje proizvode fluorescentne sijalice, može da prouzrokuje nepostojano osvetljenje i boju prilikom snimanja. EOS 7D Mark II može da detektuje takve uslove i da tempira svaki snimak da se poklapa sa maksimalnim osvetljenjem treperavog svetlosnog izvora, da bi se dobili postojani rezultati.

    0%

     Fotoaparat baš za vas

     Kako ćete koristiti EOS 7D Mark II? Podesite komande snimanja, sistem za fokusiranje i brojne druge prilagodljive komande, baš onako kako želite. Čak i tražilo sa pokrivenošću od 100% na fotoaparatu možete da personalizujete pomoću elektronskog prikaza u realnom vremenu.

     Prilagodljive komande

     EOS 7D Mark II

     Kako volite da snimate

     Mnoge komande na modelu EOS 7D Mark II mogu da se prilagode tako da vam omogućavaju da podesite fotoaparat u skladu s trenutnim zadatkom. Sačuvajte prilagođeno podešavanje kao unapred podešenu postavku, da biste je ubuduće u trenutku aktivirali.

     Inteligentno tražilo II

     EOS 7D Mark II

     Inteligentno tražilo II

     Uživajte u prirodnom prikazu kroz tražilo fotoaparata EOS 7D Mark II, koje nudi približno 100-procentno pokrivanje i uvećanje od 1,0x. LCD ekran pruža informacije o fokusu i snimanju, kao i o elektronskom nivou sa dve ose, da bi horizont bio prav.

     6 unapred podešenih AF postavki

     Automatsko fokusiranje po želji

     Sistem automatskog fokusa na modelu EOS 7D Mark II možete fino da podesite u skladu s predmetom i načinom snimanja. A kada ste u žurbi, jednostavno izaberite jednu od šest ponuđenih kombinacija AF postavki da biste promenili ponašanje fotoaparata.

     EOS 7D Mark II

     Raznovrstan dizajn EOS fotoaparata

     EOS 7D Mark II može da izađe na kraj sa svakom situacijom za fotografisanje, od ulice do studija. Brzina i preciznost čine ga idealnim za sport i akciju, dok ga performanse u uslovima slabog osvetljenja i ugrađeni GPS čine odličnim izborom za fotografe prilikom putovanja. Jedino pitanje je, kako ćete ga iskoristiti?

     EOS 7D Mark II

     Otpornost na vremenske uslove

     Kada se uslovi pogoršaju, nastavite da snimate sa pouzdanjem. Komande otporne na vremenske uslove štite EOS 7D Mark II od vode i prašine, dok konstrukcija od legure magnezijuma doprinosi njegovoj izdržljivosti.

     Ugrađeni GPS

     EOS 7D Mark II može geografski da označi tačnu lokaciju na slikama i video zapisima, gde god da se nalazite na svetu. Zabeležite geografsku dužinu i širinu, nadmorsku visinu, strane sveta i koordinisano univerzalno vreme.

     EOS 7D Mark II

     Režim Veliki dinamički opseg (HDR)

     Prilikom snimanja u uslovima visokog kontrasta, HDR snimanje doprinosi očuvanju detalja u senkama i istaknutim delovima. Prilikom uzastopnog snimanja EOS 7D Mark II snima tri slike pri različitim ekspozicijama i spaja ih radi dobijanja prirodnih rezultata direktno sa fotoaparata.

     EOS 7D Mark II EOS 7D Mark II

     HDR

     multi-exposure

     Višestruka ekspozicija

     Kreirajte složene slike u fotoaparatu pomoću režima višestruke ekspozicije, da biste dobili više slika odjednom.

     dual-memory

     Dva otvora za memorijske kartice

     EOS 7D Mark II ima dva ležišta za memorijske kartice, što omogućava automatsko pravljenje rezervnih kopija datoteka dok snimate, a daje i veći kapacitet memorije.

     EOS 7D Mark II

     Sada sa Wi-Fi vezom za daljinsko upravljanje fotoaparatom i deljenje slika

     Stavite priloženi Wi-Fi adapter W-E1 u ležište fotoaparata za SD karticu radi bežičnog snimanja i upravljanja fotoaparatom, što obuhvata daljinski prikaz uživo na ekranu smartfona, tableta ili računara. Prebacujte datoteke slika na pametni uređaj dok ste na lokaciji, za lako otpremanje na društvene mreže i u usluge za deljenje datoteka.

     Napredne funkcije za snimanje video zapisa

     Podignite projekte snimanja video zapisa na viši nivo zahvaljujući funkcijama industrijskog standarda. Uživajte u usporenom Full HD snimanju sekvenci pri 60 kadrova u sekundi i preuzmite kontrolu nad zvukom pomoću priključaka za mikrofon i slušalice.

     EOS 7D Mark II

     Fokusiranje visokih performansi za video zapise i prikaz uživo

     Radi brzog i glatkog automatskog fokusiranja sa praćenjem tokom snimanja video zapisa ili prilikom korišćenja režima prikaza uživo, EOS 7D Mark II koristi tehnologiju Dual Pixel CMOS AF. Svaki piksel ima dve foto-diode koje je moguće nezavisno očitavati tokom automatskog fokusiranja ili zajedno radi beleženja slike. Prilikom snimanja video zapisa možete da podesite brzinu i osetljivost praćenja pomoću fokusa, tako da se omoguće spori prelazi pomoću efekata približavanja fokusa.

     EOS 7D Mark II

     Ostanite povezani

     Besprekorna HDMI veza može da se koristi za otpremanje Full HD snimaka na eksterne uređaje za snimanje, što omogućava da se EOS 7D Mark II savršeno uklopi u profesionalne radne procese obrade video zapisa. Priključci za slušalice i mikrofon omogućavaju vam da snimate digitalnu zvučnu podlogu visokog kvaliteta, dok pomoću nečujnih komandi možete da promenite postavke fotoaparata bez stvaranja neželjene buke.

     Aplikacija Canon Photo Companion

     Aplikacija Canon Photo Companion

     Vrhunski partner za pričanje vizuelnih priča, naša aplikacija Photo Companion pruža vam pristup prilagođenom, ekspertskom znanju i sadržaju kada vam je najpotrebniji – da biste zaista oživeli priče.

     Otkrijte više

     Preuzmite aplikaciju Canon Photo Companion sa portala iTunes
     Preuzmite aplikaciju Canon Photo Companion za Android

     Nagrade za proizvode

     Specifikacije

     Saznajte više o modelu EOS 7D Mark II, njegovim funkcijama i mogućnostima.

     Do 10 kadrova u sekundi

     Snimajte uzastopne slike brzinom do 10 kadrova u sekundi.

     Dva Digic 6 procesora

     Snimajte uz veliki broj kadrova u sekundi i uživajte u vrhunskoj reprodukciji boja.

     RGB+IR senzor za merenje od 150.000 piksela

     Svaka scena se razlaže i analizira radi doslednog i preciznog merenja ekspozicije.

     Maksimalno 65 AF tačaka krstastog tipa

     Uz 65 krstastih AF tačaka raspoređenih preko čitavog kadra možete da fokusirate objekte gde god da se nalaze.

     EOS video zapisi u Full HD rezoluciji

     Snimajte video zapise u rezoluciji do 1080p pri brzini do 60 kadrova u sekundi. Priključci za mikrofon i slušalice za punu kontrolu nad zvukom.

     Dva otvora za CF i SD kartice

     Dva otvora za memorijske kartice omogućavaju automatsko kreiranje rezervnih kopija prilikom snimanja i povećan kapacitet za skladištenje.

     CMOS senzor od 20,2 megapiksela

     Pravite fotografije odličnog kvaliteta sa mnoštvo finih detalja.

     Tehnologija Dual Pixel AF CMOS

     Uživajte u glatkom i uzastopnom fokusiranju prilikom snimanja video zapisa i fotografija u režimu prikaza uživo.

     GPS

     Geografski označite trenutnu lokaciju na svakoj fotografiji i video zapisu koji snimite – odličan izbor za fotografe prilikom putovanja.

     Šta je u pakovanju

     Preuzmite upravljačke programe, softver, firmver i priručnike.

     Podrška za proizvode

     Preporučeno za vas