EOS 77D

Canon EOS 77D

Snimajte fotografije sa ličnim pečatom zahvaljujući funkcijama i komandama koje vam stavljaju kreativnost nadohvat ruke.

Pogledajte novi model

EOS 77D

Izrazite se uz EOS 77D

Pogledajte kako EOS 77D može da vam pomogne da kreativno unapredite fotografiju

Pogledajte video

Kreativnost nadohvat ruke

Preuzmite kontrolu nad fotografijom uz kombinaciju umetničke kontrole i moćnih performansi.

Prikaži punu specifikaciju

EOS 77D
EOS 77D

Ostvarite svoj fotografski potencijal

Istražite nove subjekte i nove načine snimanja. Vrhunski automatski fokus izoštrava baš ono što želite, bez obzira na to da li koristite optičko tražilo ili ekran visoke rezolucije osetljiv na dodir. Uzastopno snimanje brzinom do 6 kadrova u sekundi omogućava vam da zabeležite najneuhvatljivije trenutke.

Moćne performanse

APS-C senzor nove generacije daje fotografije prepune neverovatnih detalja, čak i u svetlim istaknutim delovima i tamnim senkama. Najbrži na svetu sistem za automatsko fokusiranje u režimu prikaza uživo* daje izuzetno oštre rezultate čak i kada snimate subjekte koji se brzo kreću.

EOS 77D
EOS 77D

Dual Pixel CMOS AF

Najbrže na svetu fokusiranje u režimu prikaza uživo* za fotografije. Izvanredno glatki efekti približavanja fokusa za filmove.

Pogledajte video

EOS 77D

Pokažite kreativnost i sa filmovima

Snimajte izvanredne Full HD filmove sa dinamičnom reprodukcijom pokreta pri 60 kadrova u sekundi i filmskim efektima plitkog fokusa. Dual Pixel CMOS AF održava subjekat oštrim dok menjate položaj, a ugrađena digitalna stabilizacija u 5 osa garantuje da će materijal ostati stabilan.

EOS 77D

Ubrzani protok vremena

Eksperimentišite sa vremenom

EOS 77D

Digitalna stabilizacija u 5 osa

Poništava podrhtavanje

Preuzmite kontrolu nad fotografisanjem

Kada uzmete EOS 77D, karakteristike poput zadnjeg kontrolnog točkića i ekrana osetljivog na dodir sa promenljivim uglom daju vam veću kontrolu i kreativnu slobodu. LCD ekran sa gornje strane prikazuje sve postavke fotoaparata.

EOS 77D

Delite maštu sa svetom

Kombinacija bežičnih tehnologija Wi-Fi, Bluetooth® i NFC čini povezivanje sa kompatibilnim iOS i Android uređajima jednostavnijim nego ikad pre. Daljinski upravljajte fotoaparatom, što obuhvata daljinski prikaz uživo na smartfonu ili tabletu, i delite slike sa prijateljima pomoću informatičkog oblaka.

EOS 77D

Aplikacija Canon Photo Companion

Vrhunski partner za pričanje vizuelnih priča, naša aplikacija Photo Companion pruža vam pristup prilagođenom, ekspertskom znanju i sadržaju kada vam je najpotrebniji – da biste zaista oživeli priče.

Saznajte više

Canon Photo Companion app

Specifikacije

EOS 77D

24,2 megapiksela

Uživajte u neverovatnim detaljima i jasnoći

EOS 77D

DIGIC 7

Za brze, dinamične performanse

EOS 77D

45 AF tačaka

Fokusirajte brzo i sa pouzdanjem

EOS 77D

Dual Pixel CMOS AF

Brz za slike; gladak za video

EOS 77D

Full HD video

Odlični filmovi, onlajn i kod kuće

EOS 77D

Inteligentna stabilizacija u 5 osa

Umanjite podrhtavanje fotoaparata

EOS 77D

Wi-Fi i NFC

Jednostavno daljinsko upravljanje fotoaparatom

EOS 77D

Bluetooth®

Uvek uključena bežična veza

Prikaži punu specifikaciju

EOS 77D
EOS 77D

Šta je u pakovanju

Digitalni fotoaparat EOS 77D – telo

Štitnik za oči EF

Poklopac za telo fotoaparata R-F-3

Široka traka EW-100DBV

Punjač za baterije LC-E17E

Baterija LP-E17

Kabl za napajanje

Komplet korisničkih priručnika

Preporučeni objektivi

Kompatibilna dodatna oprema

Slični proizvodi

*Među digitalnim fotoaparatima sa izmenjivim objektivima, APS-C senzorom i AF sa detekcijom fazne razlike u ravni slike, od 14. februara 2017, na osnovu istraživanja kompanije Canon.

Mereno je u skladu sa CIPA smernicama i internim metodom merenja, sa montiranim objektivom EF-S18-55mm F4-5.6 IS STM podešenim na 55 mm, uz AF sa 1 tačkom i izabranom centralnom tačkom, AF za jedan snimak i prikaz uživo sa snimanjem pomoću dugmeta okidača. Korišćenje ručnih režima, EV12 (ISO 100 pri sobnoj temperaturi).

**Bluetooth® slovna oznaka i logotipi su registrovani zaštićeni trgovački znakovi u vlasništvu kompanije Bluetooth SIG, Inc. i svako korišćenje tih znakova od strane kompanije Canon Inc. obavlja se pod licencom. Drugi trgovački znakovi i trgovačke oznake vlasništvo su odgovarajućih kompanija. Zahteva da pametni uređaj ima Bluetooth verziju 4.0 (ili noviju). Takođe zahteva da pametni uređaj koristi operativni sistem iOS 8.4 (ili noviji) ili Android 5.0 (ili noviji)