ČLANAK

Evolucija digitalnog radnog prostora – uvid u kancelarijsko poslovanje za 2018.

Radni prostor budućnosti

Preuzmite izveštaj

Pridružite se evoluciji

Preuzmite izveštaj da biste saznali više o tome kako se digitalni radni prostor razvija u vašem regionu.

Preuzmite izveštaj

Join the evolution

Održite korak sa dinamičnim vremenom

Dinamične inovacije na polju tehnologije imaju ogroman uticaj na moderno kancelarijsko poslovanje. Ovogodišnji uvid u kancelarijsko poslovanje istražuje načine na koje digitalna okruženja postavljaju izazove pred kompanije u vezi sa drugačijim upravljanjem operacijama i proširivanjem poslovanja.

Pomoću podataka iz 2.550 intervjua obavljenih u 24 zemlje, cilj ovog izveštaja je da pruži uvid u aktuelne promene radnih praksi i ulogu koju tehnologija igra u promeni poslovanja.

Ovo istraživanje je pokazalo da je štampanje dokumenata i dalje nezaobilazno za današnja preduzeća, iako su mnoga već počela da ulažu u metode digitalne obrade radi smanjivanja troškova štampe

Keep up with moving times

Pošto informacije predstavljaju ključni element u svakom preduzeću, automatizovana obrada, poput digitalizovanja papirnih dokumenata i aplikacija za radni proces, postaje sve prisutnija. Kako bi zaštitile nove elektronske podatke, kompanije ulažu više novca u neophodna bezbednosna IT rešenja.

Pored tih izazova u vezi sa raspoređivanjem budžeta, sve veće prisustvo mobilnih uređaja i memorijskih rešenja zasnovanih na informatičkom oblaku dovodi do toga da veći broj zaposlenih želi da radi na daljinu. To donosi dodatne probleme, pošto preduzeća rade na razvoju odgovarajuće infrastrukture, kulture i neophodnih IT sistema. Uz tako izvanredne inovacije, svakako počinje da se definiše digitalni radni prostor sutrašnjice.

Keep up with moving times

Ključni uvidi:

  • 36% profesionalaca zaposlenih u višem menadžmentu vidi skeniranje kao „kritično“
  • 45% organizacija će uložiti u poboljšanje radnih procesa za dokumente tokom naredne dve godine
  • Stručni analitičari predviđaju da će tokom 2018. na IT bezbednost biti potrošeno 1 trilion USD
  • 93% ispitanika veruje da će aplikacije zasnovane na informatičkom oblaku postati standard

Srodna rešenja

Niste sigurni koji proizvodi odgovaraju vašem preduzeću?

Razgovarajte sa našim timom