DIGITALNO ŠTAMPANJE KNJIGA

Savršeno personalizovanje

Birds eye view of book printing services warehouse

Potražnja za personalizovanim proizvodima je ogromna

Signature Gifts, dobavljač personalizovanih usluga štampe, koristi trend u vezi sa personalizovanim sadržajem. Ova kompanija od 2009. proširuje asortiman proizvoda kako bi ponudila personalizovane poklone, poput kalendara, postera, šolja i predmete od tekstila. Takođe su ušli na tržište personalizovanih knjiga putem ogranka Signature Books.

Two men examine personalised book printing pages on top of printing press

Znakovi uspeha

Uz ogromno povećanje potražnje za personalizovanim knjigama, kompanija Signature Books svake godine se suočava sa sve većim brojem porudžbina – dostigli su godišnji obim od približno 300.000 personalizovanih knjiga.

Kompaniji je bila potrebna digitalna štamparska presa koja bi joj omogućila da objedini dve proizvodne lokacije pod jednim krovom, kao i da se razvije radi odgovaranja na potražnju za proizvodima visokog kvaliteta uz veoma kratke rokove.

People in background work at industrial book printing equipment in warehouse

Štampač koji u potpunosti odgovara njihovim potrebama

U saradnji sa kompanijom Canon, sa ciljem utvrđivanja mogućnosti opreme, kompanija Signature Gifts donela je odluku da investira u VarioPrint i300

Inkdžet štampač se nametnuo kao idealno rešenje, za jedinstvene zahteve ove kompanije i za prevazilaženje konkurencije. Automatizovanjem proizvodnje, VarioPrint i300 uklanja vreme neoperativnosti i povećava produktivnost.

Pored toga, softver za pripremu za štampu PRISMAprepare grupiše slične stavke za štampu, pa kompanija Signature Gifts može da poveća profit efikasnijim radom, uz postojanu brzinu.

Man stands front of varioprint i300 digital printing press holding large piece of paper


ŠTO SE TIČE KVALITETA I BRZINE ŠTAMPANJA, OVA PRESA MOŽE DA ODRŽAVA KORAK SA POTRAŽNJOM.

Piter Drus,
Tehnički direktor u kompaniji Signature Gifts

Održavanje tempa

Nova presa omogućila je kompaniji Signature Gifts da značajno smanji troškove korišćenja objedinjavanjem kompletne proizvodnje personalizovanih knjiga na jednoj lokaciji u Škotskoj.

Brži i inteligentniji rad uz VarioPrint i300 i softver PRISMAprepare takođe omogućava kompaniji Signature Gifts da brže i efikasnije predstavlja nove knjige, bez potrebe za dodatnim osobljem. Ovo je kompaniji omogućilo da sa lakoćom prođe kroz dva meseca sa najvećim obimom posla, uz postizanje izlaza od 3,2 miliona A4 otisaka i rad u samo jednoj smeni.

Zahvaljujući transformaciji pomoću rešenja za štampu kompanije Canon, Signature Gifts sada ima kapacitet da odgovori na sve veću potražnju, uz povećanje prodaje za zadivljujućih 25%.OVA PRESA OMOGUĆAVA MEŠANU PROIZVODNJU (U BOJI I MONOHROMATSKI), BEZ VREMENA NEOPERATIVNOSTI.

Otkrijte kako naše usluge digitalnog štampanja knjiga mogu da unaprede vaše poslovanje

Razgovarajte sa našim timom