A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear. different print applications, smartphone, cloth bag, T-shirt, party glasses

KREATIVNO ŠTAMPANJE

Vaš svet štampe: prilagođavanje, kreiranje, inspiracija.

Postoji mnoštvo načina da pokažete kreativnost kod kuće pomoću papira, aplikacija i štampača kompanije Canon.

Kada želite da oživite ideje, ne tražite dalje od asortimana papira za kreativno štampanje kompanije Canon. Visokokvalitetni mat foto-papir ili dvostrani mat papir daje profesionalni izgled čestitkama, dodacima za kolaž ili Creative Park projektima za rukotvorine. Sjajni foto-papir savršen je za štampanje omiljenih fotki sa društvenih mreža radi kačenja na zidove. Foto-papir za višestruko lepljenje i magnetni foto-papir omogućavaju vam da menjate mesto slikama kad god poželite, dok vam papir za nanošenje otisaka peglom za svetle i tamne tkanine omogućava da oslobodite poklonika mode u sebi.

Povezivanje štampača sa svim fotkama na smartfonu ne može biti lakše uz pomoć aplikacije Canon PRINT, dok je aplikacija Easy-PhotoPrint Editor idealna za uređivanje fotografija ili kreiranje kolaža, čestitki i drugih personalizovanih predmeta.

Stoga, nabavite malo papira, pogledajte ove zabavne ideje i oprobajte se u personalizovanju, prilagođavanju i oživljavanju omiljenih fotografija.

Bacite se na rukotvorine uz Creative Park

A selection of paper-crafted animals from Canon's Creative Park, including an owl, a squirrel and a hedgehog.
Creative Park predstavlja odličan način da okupite celu porodicu. Zašto ne biste preneli prirodu unutra i napravili kolekciju slatkih životinjskih prijatelja?

Ako tražite inspiraciju, pogledajte fantastični asortiman šablona dostupnih na Creative Park, besplatnom Canon izvoru materijala za rukotvorine od papira za Canon štampač. Zaista ima ponešto za svakoga. Možda ćete započeti pravljenjem ogromnog 3D pande, slatkog ručnog ježa ili kompleta lutaka vidovnjaka, koje dočaravaju Crvenkapu? Samo izaberite šta želite da pravite, preuzmite šablon i jednostavna uputstva, odštampajte na preporučenom papiru i spremni ste za sate zabave!

Želite veći izazov? Zašto ne biste probali da kreirate minajturnu verziju znamenitosti, kao što je Tauerbridž u Londonu, dinosaurusa poput Tiranosaurusa ili Triceratopsa, odnosno retro kabriolet Mercedes Benz 500K? Ako biste želeli da unesete malo boje u dom, postoje šabloni za leptira za mobilni, dekorativne girlande, pa čak i asortiman cvetova i vaza da biste odštampali i kreirali papirni buket.

Oživite dom

Photos printed on Canon Magnetic Photo Paper MG-101 arranged on the front of a fridge.
Izaberite omiljene snimke i odštampajte ih na magnetnom foto-papiru da biste personalizovali kuhinju pomoću raznobojnog kolaža na frižideru.

Ubacite magnetni foto-papir u štampač i možete da kreirate personalizovani kolaž za frižider – lako možete da promenite mesta kada poželite osveženje. Zašto ne biste ulepšali kućnu kancelariju magnetnom tablom sa slikama, koja će vam pomoći da se usredsredite na ideje? Možete da uređujete magnete pomoću aplikacije Easy-PhotoPrint Editor kompanije Canon i da trenutno kreirate primamljiv prikaz.

Pređite na foto-papir za višestruko lepljenje i sastavite kolaž od omiljenih osoba na ogledalu ili podsetnik na avanture sa poslednjeg odmora na zidu dnevne sobe. Takođe možete da koristite foto-papir za višestruko lepljenje da biste personalizovali laptopove, računare, ormare itd. Štampajte višestruko lepljive slike dece kako budu dosezala svaki prag visine, pa ih lepite na njihov Creative Park grafikon rasta – obožavaće ga.

Ulepšajte telefon

Smartphones decorated with Canon Restickable Photo Paper RP-101.
Zaboravite na dosadne futrole za telefona uz foto-papir za višestruko lepljenje. Lako možete da personalizujete smartfon – i da promenite izgled kad god poželite, u skladu sa raspoloženjem.

Većina nas nosi smartfon, ali oni mogu da izgledaju prilično dosadno, pa zašto ne biste osvežili svoj i personalizovali ga? Možete čak i da koristite aplikaciju Creative Park direktno na smartfonu da biste kreirali personalizovani sadržaj direktno sa pametnog uređaja. Možete da pristupite kolekciji šablona i nalepnica za preuzimanje i štampanje na foto-papiru za višestruko lepljenje. Kada odštampate dizajn, isecite ga na odgovarajuću veličinu i oblik, odlepite zadnju stranu i postavite ga na mesto. Želite promenu? Samo ga skinite i odštampajte novi. Lepljiva zadnja strana ne ostavlja tragove, pa možete ponovo da zalepite i napravite promenu kad god poželite.

Ako želite da odete korak dalje, zašto ne biste personalizovali smartfon pomoću nalepnica napravljenih od omiljenih fotografija? Na njima mogu da budu najbolji prijatelji, deca ili omiljeni kućni ljubimac. Ili odštampajte fotografiju svog lica da bi svi i dalje mogli da vide vaš osmeh dok koristite uređaj. Možete čak i da se zabavite i učinite da telefon izgleda kao nešto drugo – možda gomila omiljenih slatkiša ili kriška dinje.

Izdvojite se iz mase

A woman wearing a t-shirt decorated with an iron-on transfer of a polar bear (left). A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear (right).
Personalizujte izgled pomoću prilagodljivih medija za nanošenje otisaka peglom. Štampajte omiljene snimke ili slike na majice, cegere ili jastuke.

Želite stilski da se izrazite? Imate li sportsku ekipu ili grupu prijatelja koju želite da ujedinite? Mediji za nanošenje otisaka peglom mogu da se koriste na mnogim vrstama tkanina, uključujući odeću, torbe, šalove itd. – najbolji su u kombinaciji sa prirodnim tkaninama poput pamuka i platna. Možda ste osmislili odličan dizajn za majicu ili želite jastuk sa slikom vašeg psa? Bez obzira na vašu viziju, samo odštampajte na Canon papiru za nanošenje otisaka peglom i nanesite na tkaninu.

Postoji dva tipa medija za nanošenje otisaka peglom, za svetle tkanine i tamne tkanine, pa možete da budete sigurni da ćete dobiti željene boje, bez obzira na to šta želite da personalizujete. Creative Park takođe nudi asortiman dizajnerskih rešenja za nanošenje otisaka peglom, uključujući životinje, biljke i piktograme.

Delite ljubav

A woman holding printed sunglasses (left). A printed banner spelling 'Happy Birthday' (right).
Ukrasite kuću štampanim banerima ili pravite dodatke za zabavu.

Bez obzira na to da li proslavljate sa cimerima i porodicom ili delite priliku onlajn, svako može da se pridruži sa prigodnom odećom i dodacima za zabavu sa Creative Park – prepun je ideja za rukotvorine za zabavu, Canon mat foto-papir visokog kvaliteta savršen je za kreiranje tematskih dekoracija.

a rope with pegged images with writing on them

Održite zabavu aktivnom tako što ćete odštampati slike prijatelja i zakačiti ih na zid. Stavite Plus Glossy II kvadratni foto-papir dimenzija 5 x 5 inča u štampač (ili 3,5 x 3,5 ako je kompatibilan sa vašim štampačem) da biste mogli da štampate omiljene snimke u Instagram formatu. Ti retro otisci izgledaju odlično svuda, ali omiljena primena im je nizanje na kanap ili traku radi dodavanja boje zidu ili polici i kreiranja atmosfere za zabavu.

two greeting cards on the left folded and one open card on the right with a picture of 2 hands making a heart shape

Čak i ako ne možete da se okupite da biste proslavili rođendan ili drugu specijalnu priliku, možete da podelite ljubav slanjem personalizovane čestitke. Canon dvostrani mat papir formata 7 x 10 inča dolazi sa unapred napravljenim centralnim preklopom kako biste mogli da šaljete personalizovane čestitke u priloženim kovertama – kakav odličan način da pokažete voljenim osobama koliko vam je stalo do njih.

Napisala Angela Nikolson

Srodni članci
A table filled with paper craft items and a child making them under adult supervision.

ŠTAMPANJE I RUKOTVORINE

Otkrijte stotine besplatnih, zabavnih projekata za pravljenje rukotvorina od papira

Od lutkarskih predstava do društvenih igara, od pomagala za učenje do praktičnih lavirinata, koristite asortiman rukotvorina od papira iz usluge Creative Park da biste angažovali i zabavili decu.

A cat and koala printed on a Canon PIXMA TS5350 printer.

ŠTAMPANJE I RUKOTVORINE

Pravite rukotvorine, kreirajte i stvarajte sa @Paperboyo

Otkrijte kako različiti tipovi medija mogu da podstaknu kreativnost uz Instagram zvezdu Paperboyo.

Craft butterflies

KREATIVNO ŠTAMPANJE

Štampajte i pravite leptire kao ukrase za zid

Autor rukotvorina od papira Ejmi Grejem otkriva kako da pravite personalizovane dekoracije od štampanog materijala.

Slični proizvodi

Slični proizvodi

Slični proizvodi

Preporučene aplikacije

Srodni članci

Get Inspired predstavlja ključni izvor korisnih fotografskih saveta, vodiča za kupovinu i informativnih intervjua – sve što vam je potrebno da biste pronašli najbolji fotoaparat ili najbolji štampač i pretvorili sledeću kreativnu ideju u stvarnost.

Povratak na sve savete i tehnike