Which is the best EOS System for me?

Koji je najbolji EOS sistem za mene?

Svaki DSLR fotoaparat sa izmenjivim objektivima iz EOS asortimana pruža opseg funkcija i prednosti dizajniranih tako da vam pomognu da na bolji način fotografišete ili snimate filmove.

EOS filozofija

EOS porodica osmišljena je tako da vam pomogne da snimate najbolje fotografije i filmove. Svaki sistem pruža upečatljive razlike na polju tehnologije i dizajna, uz tela fotoaparata dostupna sa tehnologijom DSLR ili bez ogledala, odnosno sa APS-C ili senzorom punog formata. Bez obzira na to da li tek počinjete i potreban vam je fotoaparat koji će vam pomoći da napravite sledeći korak na kreativnom putovanju ili ste iskusni profesionalac koji je u potrazi za svestranom alatkom dizajniranom za svaku situaciju, EOS fotoaparati vam pružaju savršene puteve do veće kreativnosti.

Which EOS System Should You Choose?

Koji EOS sistem bi trebalo da izaberete?

Profesionalni fotograf Ričard Valč vodi vas kroz različite vrste EOS sistema kako bi vam pomogao da odlučite koji fotoaparat sa izmenjivim objektivima da odaberete.

Pogledajte video

Mali, ali snažni: EOS M asortiman

Dizajnirani tako da budu mali i lagani, modeli iz EOS M asortimana pružaju DSLR kvalitet, uz asortiman izmenjivih EF-M objektiva. Ti fotoaparati su odlični za beleženje svakodnevnih trenutaka, uz izvanrednu kreativnost.

Otkrijte asortiman

Small but powerful: the EOS M range

Svestranost za sve: APS-C EOS DSLR fotoaparati

APS-C DSLR fotoaparati pružaju tradicionalni doživljaj snimanja, uz veće telo, izmenjive objektive i optičko tražilo koje vam omogućava da tačno vidite šta snimate, direktno kroz objektiv.

Otkrijte asortiman za entuzijaste

Versatility for all: APS-C EOS DSLRs

Nova EOS era: EOS R prednost

Ovaj sistem fotoaparata punog formata bez ogledala zasnovan je na revolucionarnom EOS R sistemu za montažu objektiva koji pruža veće brzine fokusiranja, bolji kvalitet slike i svetlije objektive. Takođe se integriše sa postojećim EOS sistemima.

Saznajte više

A new era of EOS: the EOS R advantage

Vrhunska kreativnost: EOS DSLR punog formata

Za tradicionalno, postojano rukovanje i optičko tražilo za gledanje kroz objektiv, EOS DSLR asortiman obuhvata neke od najsnažnijih fotoaparata kompanije Canon, za napredne entuzijaste i profesionalce.

Otkrijte asortiman

Ultimate creativity: the Full-Frame EOS DSLR

Asortiman Canon objektiva

Asortiman Canon objektiva pruža vam širok izbor, uz mogućnost korišćenja sa APS-C i fotoaparatima punog formata. Od specijalizovanih modela sa fiksnom žižnom daljinom do svestranih zum modela, omogućavaju vam da istražite mnoštvo kreativnih uglova i tačaka gledišta.

RF objektivi EF serija L EF-S EF-M

Prikaži sve objektive

The Canon lens range

Kako EOS porodica funkcioniše kao celina

Porodica EOS DSLR fotoaparata i EF/EF-S objektiva osmišljena je sa kompatibilnošću na umu, pa korisnici sa pouzdanjem mogu da pređu na novi EOS fotoaparat, uz sigurnost da će postojeći objektivi moći da se montiraju i da će pravilno raditi.

Kompatibilnost objektiva sa EOS R sistemom

Pored sopstvenih objektiva, EOS R sistem punog formata može da koristi EF i EF-S objektive pomoću različitih adaptera za montažu.

  • EOS R fotoaparati kompatibilni su sa svim RF objektivima
  • EOS R fotoaparati kompatibilni su sa svim EF objektivima pomoću adaptera
  • EOS R fotoaparati kompatibilni su sa svim EF-S objektivima pomoću adaptera

Otkrijte sistem EOS R

EOS R System lens compatibility

Kompatibilnost EOS DSLR fotoaparata punog formata

Canon DSLR fotoaparati punog formata kompatibilni su sa EF objektivima punog formata. Oni idu od ultraširokougaonih do supertelefoto, uz optiku sa „tilt-shift“ kontrolom perspektive i izuzetno široke otvore blende.

  • EOS DSLR tela punog formata kompatibilna su sa svim EF objektivima

Otkrijte EOS DSLR

Full-Frame EOS DSLR compatibility

Kompatibilnost EOS APS-C fotoaparata

DSLR fotoaparati sa senzorom standardne APS-C veličine mogu da koriste EF-S objektive i EF objektive punog formata, što fotografima pruža ogroman izbor. Kada koriste EF objektive, oni daju kadar koji je više telefoto u poređenju sa korišćenjem istog objektiva na EOS fotoaparatu punog formata, što ih čini naročito pogodnim za fotografisanje sporta i divljih životinja.

  • EOS APS-C DSLR fotoaparati kompatibilni su sa svim EF objektivima
  • EOS APS-C DSLR fotoaparati kompatibilni su sa svim EF-S objektivima

Otkrijte DSLR za početnike

Otkrijte DSLR za entuzijaste

EOS APS-C compatibility

Kompatibilnost sistema EOS M

Canon APS-C fotoaparati bez ogledala imaju namenski asortiman kompaktnih i prenosivih EF-M objektiva, ali takođe mogu da koriste EF i EF-S objektive pomoću adaptera za montiranje. To fotografima koji su već uložili u druge delove EOS sistema omogućava da poseduju kompaktni fotoaparat bez ogledala.

  • EOS M fotoaparati bez ogledala kompatibilni su sa svim EF-M objektivima
  • EOS M fotoaparati bez ogledala kompatibilni su sa EF objektivima pomoću adaptera
  • EOS M fotoaparati bez ogledala kompatibilni su sa EF-S objektivima pomoću adaptera

Otkrijte EOS M fotoaparate bez ogledala

EOS M compatibility

Možda će vas takođe interesovati